Jäsenedut

Sporticus tekee tiivistä yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Kumppaneita löytyy sekä yliopistomaailmasta että yrityspuolelta. Sporticus on neuvotellut jäsenistölleen runsaasti loistavia jäsenetuja, jotka saat hyödynnettyä näyttämällä opiskelijakorttisi Sporticus-tarraa.

Uusia etuja haetaan jatkuvasti ja yhteistyökumppaneiksi pyritään saamaan tahoja, jotka palvelevat jäsenistön tarpeita mahdollisimman hyvin. Jos sinulla on mielessäsi joku palvelu tai tuote, josta haluaisit saada alennuksen, ota rohkeasti yhteyttä yhteistyövastaava Aleksi Lahtoseen (alanlaht(at)student.jyu.fi). Näin saamme kehitettyä jäsenetuja palvelemaan sporticuslaisia entistäkin paremmin!

Muita opiskelijakortilla ympäri Suomen saatavia alennuksia löydät täältä.

Escape

Ilmainen sisäänpääsy Escapeen perjantaisin ja lauantaisin ennen klo 24 (etu ei voimassa erikoisiltoina).

Prime Movement

Kehonhuoltokauppa Prime Movementista -20% kaikista tuotteista koodilla sporticus.

Crossfit Jyväskylä

50% alennus liikuntapalveluista. Jos olet uusi lajin parissa, sinulle sopii loistavasti Onramp-kurssi! Jos varaat kurssisi nettisivuilta, käytä etukoodia Sporticus. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

Foodin

Verkkokaupan www.foodin.fi kaikista tuotteista -15 % alennuskoodilla Sporticus.

Intersport Keskusta 

-10 % alennus tuotteiden hinnoista. Alennus ei koske sykemittareita, kuntolaitteita eikä polkupyöriä. Intersport Keskustan liikkeen löydät Forumin kauppakeskuksesta osoitteesta Kauppakatu 20.

Boulderpaja

Tarraa vilauttamalla Boulderpajalla etuina ovat viiden kerran sarjakortti boulderointiin 35€ (sis. kenkävuokran) ja
kertamaksu boulderointiin 8€ (sis. kenkävuokran).
Vaatetusliike Aaron’s
Miesten vaatteiden erikoisliikkeestä tarjolla jäsenille kaikista tuotteista -30% alennus (ei koske ompelimopalveluita). Myös puvunvuokraus erikoishintaan jäsenille. Jäsenedun saa näyttämällä Sporticuksen jäsentarraa.

M Room

Hiustenleikkaus opiskelijahintaan 25€ kellonajasta riippumatta Yliopistonkadun toimipisteessä. Katso aukioloajat ja jonotilanne täältä.

Polkupyörätori

Sporticuksen jäsenille -10% alennuksen kaikista pyörän huolloista. Polkupyörätori sijaitsee kivenheiton päässä liikunnalta, yliopiston kirjastoa vastapäätä: Minna Canthin Katu 22 B.

Trainer4You

Sporticuslaisille personal trainer -koulutus etuhintaan 2500€ (norm. 3025€). Liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijana koulutuksen ensimmäinen osa Kehittävän harjoittelun perusteet hyväksiluetaan suoraan ja Kuntosalivalmentaja -koulutuksen suoritus onnistuu verkkokokeella. Lisätietoja koulutuksesta verkkosivuilta ja ilmoittautuminen sähköpostitse Kristiina Mähöselle
(kristiina.mahonen[at]trainer4you.fi).

Vastuskuminauhat.fi

Vastuskuminauhat.fi:ltä treenivälineet -10% alennuksella alennuskoodilla sporticus.

Jyväskylän kebab & pizzeria

Kaikista aterioista -0,5e ja joka kymmenes annos ilmaiseksi Jyväskylän kebab & pizzeriasta saatavalla leimapassilla.

Fitra

-25 % alennuksia, joista tiedotetaan sähköpostitse. Fitran sivuille pääset tästä!

Liikunnan Riemu – Liikuntalaisten oma urheiluseura

Liikuntalaiset perustivat oman urheiluseuran 15. maaliskuuta 2011. Riemulla on toimintaa tällä hetkellä 16 eri jaostossa. Riemun tarkoituksena on edistää liikuntalaisten urheilu- ja liikuntaharrastusmahdollisuuksia sekä luoda yhteishenkeä liikuntalaisten keskuudessa. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistumiseen ja myös oman joukkueen perustamiseen. Lisää tietoa Riemun toiminnasta heidän nettisivuiltaan.

Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta

Teemme tiivistä yhteistyötä tiedekunnan ja laitosten kanssa. Yhteisenä päämääränämme on liikuntakulttuurin edistäminen ja kehittäminen sekä liikunnanopettajakoulutuksen laadun arviointi ja kehittäminen. Yksi merkki yhteisestä toiminnasta on Liikunnan legendaariset tanssiaiset, joissa koko tiedekunnan väki pääsee juhlimaan hyvässä seurassa.

JYY – Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Ylioppilaskunta on tärkeä tukija ainejärjestöllemme. JYY tarjoaa taloudellista tukea yhdistyksen ja sen alaisten projektien toimintaan, koulutusta jäsenistön tarpeisiin sekä apua ongelmatilanteisiin. Tutustu tarkemmin JYYn toimintaan osoitteessa: http://www.jyy.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liikunta- ja terveystieteiden ainejärjestö