Heippa kaikki te liikuntalaiset!

KoposopoNyt on meidän Kopo-Sopojen vuoro esittäytyä teille. Ensin alkuun pieni info siitä, mitä kopo ja sopo oikein tarkoittavat.

Kopo = Koulutuspoliittinen vastaava. Henkilö, joka auttaa teitä kaikissa opiskeluun ja opintoihin liittyvissä asioissa sekä toimii opiskelijoiden edunvalvojana. Tärkeä linkki myös opiskelijoiden ja Jyy:n sekä tiedekunnan henkilökunnan välillä.

Sopo = Sosiaalipoliittinen vastaava. Henkilö, joka auttaa teitä sekä valvoo teidän oikeuksia asioissa, jotka liittyvät asumiseen, toimeentuloon, tasa-arvoon/yhdenvertaisuuteen sekä terveyteen. Tehtävänä on pitää huolta myös opiskelijoiden hyvinvoinnista.

Me ollaan täällä siis just teitä varten ja teidän etuja ajamassa. Jos teille tulee mitä tahansa kysyttävää tai ideoita liittyen opiskeluun tai hyvinvointiin, niin voitte tulla vetämään meitä hihasta tai laittaa sähköpostia. Yhteydenotot ovat aina luottamuksellisia ja asiaa voidaan viedä eteenpäin myös anonyymisti. Jos me ei osata antaa suoraa vastausta, niin me etsitään joku, joka osaa.

Rakennetaan yhdessä tästä tiedekunnasta entistäkin avoimempi, tasa-arvoisempi ja hyvinvoivempi yhteisö!

Tästä linkistä löydät opiskelijan oikeudet, joihin tutustumalla tiedät enemmän oikeuksistasi, joita lähteä ajamaan! 😉

IN ENGLISH

Hi! We are the people responsible for educational and social affairs at Sporticus ry. So if you have anything that you want to ask us about studies, education, housing, health or equality just send an e-mail or come talk to us and we help you as much as we can! Also, all discussions are always confidential.

Terkuin,
Sporticuksen Kopo-Sopo –vastaavat
Matleena ja Sirkku