Kuvassa näette beer pong-turnauksen voittajat yhdessä heidän luonnollisista ympäristöistään. (Vasemmalla Jussi Peltonen ja oikealla Hermanni Salomaa)

Kuka olet ja miksi sinua haastatellaan?
Olen Hermanni Salomaa viidennen vuosikurssin opiskelija, periaatteessa neljännen vuoden opinnoissa. Ja minua haastatellaan ilmeisesti siksi, että voitin ystäväni Jussi Peltosen kanssa pelitenttareiden turnauksen.
(Kirjoittajan huomio: Jussi Peltonen on ollut aiemmin jo kuukauden liikuntalainen, siksi haastattelussa vain Hermanni.)

Onnittelut tosiaan beer pong-turnauksen voitosta! Mikä on beer pongin tärkein taktiikka/tekniikka?
No tärkein taktiikka on pitää pää kylmänä sekä luottaa joukkuekaveriin, ja erityisesti Jussi Peltosen kohdalla tärkein tekniikka on alakautta heitetty petankimainen heitto ja erittäin tärkeää on pitää katse kupissa loppuun asti. Joku voittaa näillä ensi vuonna varmasti. Ja tietysti kolmannen kenttäpelaajan rooli, eli pianen märän henkinen buusti, auttoi meitä jaksamaan.

Mitä muuta olet voittanut aiemmin elämässä?
Useamman opiskelijoiden suomenmestaruuden, kuopuksen tittelin (haastattelua seuranneilta henkilöiltä huutelua värjäämisestä) ja ihan virallisen kaukalopallon suomenmestaruuden vuonna 2019.

Miten kuvailisit itseäsi ihmiselle, joka ei ole vielä nähnyt sinua?
No avoin, super sosiaalinen, lupsakka (haastattelua seuranneet samaa mieltä) sekä huumorintajuinen.

Olit viime vuoden muilla mailla, miksi ja missä?
Olin Ranskassa tärkeän pianen märän jäsenen Riho Embrichin kanssa harjoittamassa jääkiekkotaitoja ja -tekniikoita. Ja tutustumassa uusiin kulttuureihin.

Mitä veit Liikunnalta Ranskaan?
Hyvän huumorintajun (taustalta: paskan läpän), sitte positiivisen ilmapiirin sekä kaksi pakettia ruisleipää. Vaasan ruispaloja.

Mitä toit Ranskasta Liikunnalle?
Toin sukupuolitauteja… No ei, toin liikunnalle viini- ja ruokakulttuuria, sekä huonoa huumoria. Toin myös kaksi ranskalaista Suomeen tutustumaan kulttuuriin

Mikä oli tämän vuoden tanssiaisten kohokohta?
Ei ollut vain yhtä hetkeä. Se oli sekä viidennen vuosikurssin esitys, reivit (DJ Willyfog) sekä jatkojen jatkot Käyräkadulla.

Nopeat

Kertalämmitteinen vai jatkuvalämmitteinen?
Kertalämmitteinen ehottomasti.

Pinaattiletut vai -keitto?
Paha, mutta keitto.

Gradu vai kandi?
Kandi.

Celine Dion vai Whitney Houston?
Celine Dion ehdottomasti.

Kesä vai talvi?
Talvi.

Peltsin parta vai hiukset?
Parta ja hiukset.

Pompulla vai suoraan?
Pompulla.

Pitkä vai lyhyt?
Pitkä.

Lokakuun kuukauden liikuntalainen Aki Nikkinen halusi kysyä sinulta Mikä on mielestäsi paras asia, minkä olet tehnyt toisen/toisten vuoksi?
Tulee mieleen ku mie olin nyt kuljettajana tuolla keskustassa ja keräsin jalattomat ja päättömät ystäväni keskustasta koteihinsa. Mutta mie rupesin miettii, että mikä ois vielä niinku. Ei tuu mieleen sellaista yksittäistä hetkeä, mutta oon huolehtinu ystävieni terveydestä ja selviämisestä elämästä. 

Mitä haluat kysyä seuraavalta Kuukauden liikuntalaiselta?
Perustele viisi syytä minkä takia Spikeballin pitäisi olla olympialaji mieluummin, kuin jalkapallon?