Sporticuksen uusien nettisivujen myötä on jälleen aika herätellä henkiin Kuukauden liikuntalainen- sarja. Tammikuussa titteli napsahti Liikunnan omilla sitseillä ansioituneelle Virpi Ansiolle.

Voipaketti

Miten päädyit Liikunnalle?

Aloitin lytillä vuonna 2008. Sitä ennen samoilin vuoden Mattilanniemessä sosiologien haalareissa.

Sitten liikunnan pojat alkoivat kiinnostaa enemmän?

Ehkäpä kun koin oloni ulkopuoliseksi ainoana tyttönä sosiologien sählyvuorolla.. Liikunnalla taidetaan mennä enempi mix-koostumuksella.

Liikunnalla meno onkin kaikin puolin tasapainoisempaa, hyvä vaihto! Kerro itsestäsi jotain mitä kukaan ei osaisi sinusta arvata.

Olen tarjoillut kavereille juomia baaritiskiltä varsin omatoimisesti pihistäen valmiiksi laskettuja tuoppeja hanojen alta. Tuli jotenkin Robin Hood-olo. Mutta siitä on jo aikaa, nythän olen jo rauhoittunut.

Missä tämä Robin Hoodina toimiminen tapahtui ja saitko piiskaa?

Lappeenrannan Diva-nimisessä baarissa. Ei tullut piiskaa kun ei henkilökunta huomannut. Ei siis lähtenyt vippikorttikaan taskusta.

No mutta kyllähän vippikortti tuollaiseen oikeuttaa!

Todellakin! Asiakas joka kävelee ilmaiseksi sisään eikä anna rahaa edes baaritiskillä..

Mutta sitten asiaan. Mahdottomasti onnea tammikuun Kuukauden liikuntalaisen tittelistä!

Kiitos vaan. Kovasti ihmetyttää valinta!

Kuukauden liikuntalaisen tittelihän on jokusen kerran napsahtanut Liikunnan omilla sitseillä ansioituneelle parhaalle pukeutujalle. Viime sitsit käytiin teemalla ”Viimeiset sitsit” ja pukeuduit uhanalaiseksi elintarvikkeeksi eli voipaketiksi. Mistä idea lähti?

En jaksanut lähteä kavereiden kanssa kirppikselle ja jotain oli keksittävä. Olen kovin tympääntynyt kaiken maailman karppauskeskusteluihin ja voinhamstraushulluihin. Siitä tuli mieleen voin uhanalaisuus.

Et siis myönnä olevasi karppaaja?

Jos säilykemaissi ja maito lasketaan karppaukseksi niin sitten juu. Tästä säilykemaissitaustastani olenkin saanut eräiltä lyttiläisiltä kuittia. Tuparilahjaksikin tuli säilykemaissia- ja herneitä. Ne luulee etten oikeasti muuta syö…

Mieti kuinka paljon saat säilykemaissia tämän haastattelun jälkeen!

Oujee! Voi olla ettei se enää pian maistu…

Huhu kertoo että kävit vastikään Ruotsissa voinhakureissulla. Pitääkö paikkansa vai haitko oikeasti säilykemaissia?

Kavereita, sukulaisia ja kesätyökollegoita kävin moikkaamassa. Taisi sieltä joku vaate mukaan lähteä mutta ei elintarvikkeita.

Peitetarina.

Myönnettäköön.

Lyttiläiset ovat ennenkin taistelleet tiensä kuukauden liikuntalaisiksi, kuljet muun muassa puheenjohtaja Arosen jalanjäljissä. Siintääkö silmissä peejiin pesti?

Ei nyt sentään. Ainejärjestöaktiivisuuteni on hävettävän matalaa. Tosin opiskelijakorttia koristaa kuitenkin kahden ainejärjestön jäsentarrat. Niistähän on ajoittain hyötyä!

Ja jos ei jäsentarrasta ole hyötyä niin ainahan voi ottaa baaritiskillä ohjat omiin käsiin.

Sanos muuta. Tosin en siis enää sitä harrasta.

Kerro jokin opiskeluajan tähtihetkistä. Tämän Kuukauden liikuntalainen- tittelin lisäksi tietenkin.

Ensimmäinen haalarivappu ja dagen efter Harjulla. Tai sitten muutto pois KOASilta.

Vappua odotellessa siis!

Kyllä, se on Amazing Race toista kertaa, varma voitto!

Näin liikuntafysiologina voin vinkata nesteytyksen tärkeydestä.

Se se jäikin viimeksi uupumaan. Ei siinä innostuksessa pidetty tauon taukoa. Kerran päästiin tyttöjen kanssa puskaan pissalle.

Kukas orjapiiskuri siellä tiimiä vetää?!

Meidän tiimissä ne oli sellaisia vähän urheiluvaatemuodissa paikalleen jumahtaneita heppuja.

Tänä vuonna sitten vaan tyyli kohdilleen ja juomareppu selkään! Mutta viimeiseen kysymykseen. Mitä haluaisit kysyä seuraavalta Kuukauden liikuntalaiselta?

Meneekö tämä titteli CV:hen?

Meneekö itselläsi?

Sanotaan näin että kaikkea pitää kokeilla jos pitkäaikaistyöttömän ura koittaa.

Lopuksi vielä terveiset!

Sille naiselle joka huseerasi Tutki ja kirjoita- kurssin tenttikokonaisuuden takana. Terveiset kuuluvat näin: Ähäkutti, vielä mie sen kurssin joskus läpäisen!

Terveiset menee varmasti perille sillä kukapa nyt ei lukisi Sporticuksen upouusia nettisivuja! Kiitos Virpi ”säilykemaissia voilla” Ansio haastattelusta!

 

Haastattelija Niina Karstunen