KUUKAUDEN LIIKUNTALAINEN 1/2018: EMMA ”LEVIS” LEVIJÄRVI

KUUKAUDEN LIIKUNTALAINEN 1/2018: EMMA ”LEVIS” LEVIJÄRVI

Onneksi olkoon! Sinut valittiin tammikuun tenttareilla, liikunnan perinteikkäillä vuosittain järjestettävillä suursitseillä liikunnan parhaaksi sitsaajaksi, miltä valinta tuntui?Kuukauden liikuntalainen 1/18 Emma Levijärvi

Kiitos, valinta tuli yllätyksenä enkä osannut yhtään arvata, että näin käy. Hauskalta tuntui ja sitä porukalla naureskeltiin.

Kerro vielä enemmän sitseistä, mikä oli asuvalintasi ja miten onnistuit nappaamaan parhaan sitsaajan palkinnon? Mitä se vaati?

Sitsit olivat tosiaan maakuntasitsit eli jokaisen tuli pukeutua oman kotipaikkansa mukaan. Pukeuduin Davidiksi. Minulla oli varmaan sillä tavalla etulyöntiasema että koska olen siis täältä kotoisin ja osa on täällä jo useamman vuoden asunut niin kaikki varmaan tunnistivat hahmoni. Tai ainakin luulen niin, että siinä oli yks syy miksi minut valittiin.

David on siis kuuluisa saarnaajaa Jyväskylän Kauppakadulta ja välillä on myös kirjaston edessä saarnaamassa kuulokkeet päässä.

Kerro vielä enemmän itsestäsi, kuka olet ja mistä sinut voi tunnistaa?

Olen rempseä keskisuomalainen 23-vuotias mimmi. Paremmin en osaa itseäni kuvailla. Kannattaa tutustua jos ei vielä tunne. Tulkaa moikkailee vaikka käytävillä!

Minut voi tunnistaa siitä että mulla on aina hirveä kiire joka paikkaan. Että kun tunti alkaa varttia yli niin siinä ja 16 yli välillä on se rako, millon mut voi liikunnalla bongata. Tulen aina niin kiireellä paikasta a paikkaan b. Tietenkin mut voi tunnistaa myös joko hymystä tai mörrimöykky asenteesta. Olen joko tosi hyvällä fiiliksellä tai siten, että kaikki ottaa päähän.

Olet liikuntapedagogiikan opiskelija, millainen liikunnanopettaja haluaisit tulevaisuudessa olla?

Haluan olla oikeudenmukainen ja ihmisläheinen, korostaa tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä pystyä tarjoamaan eritasoisille oppilaille haasteita. Huomioida heikompia ja haastaa niitä, jotka jo ovat päteviä liikkujia.

Entäpä mitä haluaisit muuttaa liikunnalla?

Jos olisi resursseja niin se tai saatais jotenki jollain porukalla toimimaan, että liikunta olisi auki lauantaisin.

Mitkä ovat parhaat muistosi/kokemuksesti liikunnalta?

Kaikki varmaan tietävät, että neljännen vuoden opiskelijana muistoja on aivan liikaa. Mainitakseni nyt muutaman niin Åre. Åren reissut on aina ollut tosi mieleenpainuvia. Lisäksi omat fuksiaiset ja muutenkin oma fuksivuosi. Sitten vielä ehdottomasti meidän vuosikurssi on aivan huikea ja meidän yhteiset tapahtumat. Ei voida myöskään ikinä unohtaa liikunnan tanssiaisia.

Kaikilla on luurankoja kaapeissaan, millainen on sinun postimerkkikokoelmasi? (Lue: keräiletkö jotain?)

Pitkän pohdinnan jälkeen lopputuloksena on, ettei Emma keräile mitään erityistä niinkuin postimerkkejä. Mutta jos keräilisi niin paljon erilaisia ystäviä ja kavereita ympärilleen.

Ketä ihailet?

Ihailen sellaisia ihmisiä, jotka saavat oman äänensä kuuluviin ja ovat rehellisiä omia itsejään ja tekevät juuri sitä, mitä itse lystää eivätkä annan liikaa muiden mielipiteiden vaikuttaa itseensä.

Nopeat:

Åre vai Jurmala?

Åre

Korkkarit vai lenkkarit?

Lenkkarit

Puntti vai lenkki?

Tietenkin puntti

Laskiaispulla hillolla vai mantelimassalla?

Hillolla

Vappu vai pääsiäinen?  

Vappu

Luistelu vai hiihto?

Hiihto

London vai Escape?

London

Oppimispäiväkirja vai tuntisuunnitelma?

Oppimispäiväkirjasuunnitelma

Viime kuun kuukauden liikuntalainen Robert Juvonen halusi esittää seuraavalle kuukauden liikuntalaiselle seuraavanlaisen kysymyksen: Ketä presidenttiehdokasta äänestit ja miksi? Mitä vastaat?

Äänestin Sauli Niinistöä “Hyvä Salee”, koska Niinistön mielipiteet vastasivat hyvin omiani. Hoitanut Suomen asiat kiitettävästi ja pärjäsi vaalitenteissä mielestäni erittäin hyvin. On kärsivällinen ja pätevä jätkä mut sitten kun ärsytetään niin osaa reagoida tilanteisiin hyvin.

Mitä haluat kysyä seuraavalta kuukauden liikuntalaiselta?

Minkä nimen antaisin Sauli Niinistön ja Jenni Haukion lapsen nimeksi ja miksi?

Kiitos haastattelusta!

2018-01-31T20:54:31+00:00 2018/01/31|Kuukauden liikuntalainen, Uutiset, Yleinen|