KUUKAUDEN LIIKUNTALAINEN 12/2017: ROBERT ”ROBI” JUVONEN

KUUKAUDEN LIIKUNTALAINEN 12/2017: ROBERT ”ROBI” JUVONEN

Sinut valittiin vuoden 2017 opiskelijaksi, miltä tämä tuntui, kun kuulit tästä ja missä olit?

Robert_Juvonen

Hmm… Miltä tuntui… Yllättynyt ja iloinen. Ja kiitollinen. Olin Järvenpään liikuntahallilla, pelin jälkeen avasin kännykän ja siellä oli Toni Turun onnitteluviesti.

Kerro vielä kuka olet ja mistä sinut tunnistaa, kun olet muiden kanssa samassa tilassa?

Viidennen vuoden liikuntapedagogiikan pääaineopiskelija. Ja mistäköhän mut tunnistais, varmaan JBA hupparista tai paidasta.

Olet perustanut Liikuntalaisten kirjakerho –ryhmän Facebookiin, mistä idea lähti?

Mä sanoisin et en oo perustanut yksin, mutta Konttisen Ilarin kanssa ollaan yhdessä oltu käynnistämässä sen toimintaa. Mietittiin tossa joku kesä Tuomiojärven rannalla et ois kiva päästä kehumaan kirjoja joita on lukenu ja siitä se idea sit synty.

Mikä kirja sinulla on nyt kesken?

Ihmisen tehtävä Stefan Einhornilta.

Mitä suosittelisit rentoutumiseen ja voitko kertoa vinkkejä koulustressistä selviämiseen, erityisesti alempien vuosikurssien opiskelijoille?

Ite teen, ja suosittelen samalla myös, tämmöstä hengitysharjotusta, jonka oon ottanu semmoselta ennätysmieheltä ku Win Hofilta, jolla on paljon kylmässä olemiseen liittyviä maailmanennätyksiä. Sillä on sellasia hengitysharjotuksia, jotka auttaa mua kyllä rentoutumaan.

Viime vuonna pidin liikunnalla kolmisen kertaa hengistysharjoitteluja muille myös. Itse kohta vuoden verran tullut hengiteltyä. Suosittelen kaikille joilla tuntuu, että vauhti meinaa yltyä. Kyse on siis lyhyesti tietoisesta hengityksestä.

Jos kehittäisit kokonaan uuden urheilulajin, millaisia elementtejä siinä olisi?

Hmm… Luovuus ja se ois joku joukkuepeli. Monimutkainen joukkuepeli, jossa luova ongelmanratkaisua auttaa menestymiseen ja sitten fyysisistä motorisista taidoista tarvittaisiin silmä-käsi -koordinaatioita, yhteistyötaitoja ja tasapainoo, voisi olla useita joukkueita.

Mikä Disney –elokuva kaikkien tulisi nähdä?

Joo… Onks toi Inside out Disneyn? (Haastattelija: Se on Pixarin, mutta lasketaan tähän.) Se on minkä viimeks oon nähnyt, oli kyllä koskettava ja suosittelen kaikille.

Olet jakanut Lauri Markkasesta Facebookissasi videon. Mikä tässä videossa oli erityisesti lähellä sydäntäsi?

Lähellä sydäntä oli se, että Lauri siinä mainosti meidän koripalloseuraa. Ja Lauri muutenki toi siinä mainosta omalle kotikaupungille.

Mitä haluaisit tuoda lisää opetukseen peruskoulussa?

Mitä haluaisin tuoda lisää? Helppo sanoa, kun ei tarvi mitään jättää pois. Ekana tulee mieleen tunne- ja vuorovaikutustaidot

Nopeat

Ranta vai laskettelu?

Ranta

Uusivuosi vai juhannus?

Juhannus

Sarjat vai elokuvat?

Sarjat

Pipo vai lippis?

Lippis

Dekkari vai elämänkerta?

Dekkari

Muumimamma vai muumipappa?

Mamma

Viime kuun kuukauden liikuntalainen Lotta Konttinen halusi seuraavan kuukauden liikuntalaisen kertovan, mikä on (sinun) menestyksesi salaisuus?

Sanoisin, että Carita Grönholm, eli tyttöystävä, jatkuva itsetutkiskelu ja ympärillä olevat ihmiset.

Mitä sinä haluat kysyä seuraavalta kuukauden liikuntalaiselta?

Ketä presidenttiehdokasta äänestäisit ja miksi?

2018-01-19T14:46:23+00:00 2018/01/19|Kuukauden liikuntalainen, Uutiset, Yleinen|