Toukokuussa 2011 kuukauden liikuntalaiseksi on valittu Eemeli ”Emppu” Jokinen!

Eemeli tunnetaan liikuntalaisten keskuudessa poikkeuksellisen mukavana kaverina, joka on tämän lisäksi vielä äärimmäisen komea! Suosittelen tutustumaan! Tässä erittäin intiimissä haastattelussa Emppu paljasti osan sisintään kertomalla kesäsuunnitelmistaan ja paljastamalla aina kiinnostavan tumuisimmat liikuntalaiset top3 -listan!

Alkuun kevyt kysymys, mitä teit tänä aamuna?
”Heräsin klo 9, menin pelaamaan tennistä Lasse Saaren kanssa klo 9.30 (voitin), siitä syömään Ilokiveen josta pariksi tunniksi pelaamaan biitsiä.”

Miltäs kesäloma maistuu? Joudutko olemaan töissä?
”Kyllähän kesällä kuuluu lomailla ja se on mahtavaa hommaa. Viikon tein töitä ennen juhannusta ja se oli enemmän kuin tarpeeksi.”

Sitten kovempien kysymysten äärelle. Voitatko Pasi Hyvärisen tenniksessä?
”Vaikka maailmankuulu Hyvärinen onkin kehittynyt tenniksessä viime vuodesta, niin kyllähän se vaaka taitaa edelleen meikäläisen suuntaan olla kallellaan.”

Voitatko Aapo Aution sulkapallossa?
”Tiukkoja vääntöjä. mutta hyvällä omalla tunnolla voin vastata, että kyllä voitan.”

Julkisessa keskustelussa törmää säännöllisesti väittelyyn Eemeli Jokisen ja Marcus Åbergin pituudesta. Missä keskustelu velloo tällä hetkellä?
”Keskustelu on jatkunut yllättävän kauan, vaikka siinä ei juurikaan ole keskusteltavaa. Macke on todella lyhyt ja minä normaalikokoinen.”

Saadaksemme pisteen tälle vuosia jatkuneelle kiistelylle, voisitko Emppu nyt lopultakin kertoa kaikelle kansalle, kumpi kurottaa kauemmaksi? Kumman kukko kiekaisee korkeammalta?
”Väittäisin oman kukkoni kiekaisevan korkeammalta ja mitä pituuteen tulee, olen yhden valtavan senttimetrin Mackea pidempi.”

Emppu, olit mukana tuuppaamassa Liikunnan Riemun toimintaa käyntiin. Miltäs se tuntui ja mitä ajatuksia nyt jo menestynyt yhdistys herättää sinussa?
”FC Liikunnan futsal-asioista vastanneena näin tarvetta seuran perustamiselle ja eri suunnista tulleiden kommenttien perusteella päädyimme siihen tulokseen, että Liikunnalle on korkea aika perustaa kaiken urheilun harrastamisen kattava yleisseura. Mielestäni tämä on hieno mahdollisuus saada Liikunnan yhteishenki näkymään entistä enemmän ja toivonkin yhä useamman liikuntalaisen lähtevän mukaan Riemun toimintaan. Kaikille riittää rooleja! Tarvitaan pelaajia, kannustajia ja ennen kaikkea aktiivisia järjestäjiä.”

Minkä lajin jaostoa toivoisit erityisesti mukaan Riemun toimintaan?
”Tällä hetkellähän meillä on futis/futsal-, tanssi/cheerdance-, lentis- ja verkkofutisjaostot olemassa. Näistä futsal ja toivottavasti myös lentopallo pelaa ensi syksynä virallisessa sarjassa ja lisäksi CaKo ottaa osaa virallisiin kilpailuihin Cheerdancen puolella. VeFussa on kova kisailukulttuuri varsinkin lyttiläisten keskuudessa.
Lisää lajeja toivotaan tottakai laidasta laitaan. Riemu on mahtava mahdollisuus kerätä jonkun lajin harrastajia yhteen ja käydä ihan vain pelailemassa/harrastamassa/ treenaamassa yhdessä tai ottaa osaa viralliseen kilpailutoimintaan seuran nimissä. Joukkuelajeista ensimmäisenä tulee mieleen koripallo ja salibandy, joissa varmasti saisi kasattua joukkueen aina sarjatoimintaan saakka, kunhan löytyy innokkaita toimijoita.”

Mikä on parasta liikuntalaisuudessa?
”Ehdottomasti yhteishenki ja se, että ympärillä on niin paljon samankaltaisia ihmisiä (lue pelikavereita).”

Mikä pahinta?
”Muiden alojen opiskelijoiden kateelliset katseet.”

Nimeä tumuisimmat liikuntalaiset top3.
1. Toni Rautakorpi
2. Marcus Åberg
3. Jenni Liiri

Yhdistä oikea henkilö ja häneen liittyvä asia tai esine…
Pertti Huotari, Teppo Kalaja, Kalervo Ilmanen, Lauri Laakso, Kasper Mäkelä, Mirja Hirvensalo, Juha Rantakari, Ilkka Keskinen.

&

Sohwi, Purjevene, Beer pong, Koira, Pitkät kalsarit -15´c, Kesäteatteri, Jukolan viesti, Shaver.

Pertti Huotari, Sohwi. Väärin. Pertti tylytti keväällä Make Soinia beer pongissa!

Teppo Kalaja, Purjevene. Väärin. Tepon mielestä pitkät kalsarit tulee pukea vasta kun mittärissa on -15´c.

Kalervo Ilmanen, Pitkät kalsarit -15´c. Väärin. Kalervo viettää kesäiltoja Sohwin terassilla. Ja kaikkia muitakin iltoja.

Lauri Laakso, Kesäteatteri. Oikein! Laurin voi nähdä esiintyvän Askolan teatterissa pizzalähettinä.

Kasper Mäkelä, Jukolan viesti. Oikein! Kassulla on vyöllään useita startteja Jukolan yössä.

Mirja Hirvensalo, Shaver. Väärin. Mirja korjailee kirjallisia töitä purjeveneellään Euroopan eteläisillä merialueilla.

Juha Rantakari, Koira. Oikein! Eläköitynyt Juha Rantakari on toiminut kennel-liiton palveluksessa.

Ilkka Keskinen. Beer pong. Väärin. Ilkka ei anna karvojen turhaan sääriään koristaa vaan ajelee ne pois tuulessa heilumasta.

Mitä tekisit jos et opiskelisi liikuntakasvatusta?
”Pelaisin pokeria ja nostaisin rahaa Kelasta.”

Onko parta kesällä kuuma?
”Ei se vielä niiin tuuhea ole, että siitä haittaa olisi.”

Seurustelet. Onko se kivaa?
”Se on ihan mahtavaa. Mulla on maailman paras avovaimo ja se on tosi kova tekemään kotitöitä! Suosittelen myös kouluhommien puolesta hankkimaan samalla vuosikurssilla opiskelevan seurustelukumppanin.”

Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on? Festareita? Kesähäät? Alastomuutta rannalla?
”Kaikki alastomuus kodin ulkopuolella on meikäläiseltä kielletty, joten viimeinen vaihtoehto jäänee ainakin tekemättä. Häät on tulossa, mutta ei omat. Festareilla en ole ikinä käynyt enkä käy. Jalkapalloa, tennistä, golfia, biitsiä, pokeria, kandia, terkan rästitehtäviä, pussailua Saaran kanssa, hengailua ehkä muidenkin ihmisten kuin Saaran kanssa ja ehkä jotain reissua ulkomaille, jos pokerit sujuu.”

Mitä haluat kysyä seuraavalta kuukauden liikuntalaiselta?
”Saatko kielen kolmelle rullalle?”

Lähetäppä terveisiä!
”Terveisiä Saaralle, oot ihq! Ja myös Kimmolle semmoisia terveisiä, että on aika lapsellista feikata käsivammaa välttääkseen tappioita!”