Joulukuun kuukauden liikuntalainen on Anni Ruostekoski, jonka Liikunnan henkilökunta on valinnut vuoden opiskelijaksi!

Kertoisitko lyhyesti kuka olet?

Olen Anni, 4. vuosikurssin bilsalainen. Oon Vaasasta kotosin.  Porukka ei ehkä tiiä mua, koska harvemmin pyörin Liikunnalla. Elämä pyörii hiihdon puolella oman urheilun ja valmennuksen, ja etenkin valmennuksen osalta. Paljon tulee kuljettua ympäri Suomea valmennusten parissa.

Sinut valittiin tosiaan vuoden opiskelijaksi Liikunnan tanssiaisissa. Ensinnäkin, missä olit tanssiaisiltana?! Liikunnan tärkein tapahtuma, miten saatoit missata sen?

Heh, olin valmentamassa hiihtoa Rovaniemellä silloin. Nousin uima-altaasta iltajumpalta ja näin viestin, missä sanottiin, että mut on valittu vuoden opiskelijaksi. Luulin, että se on vitsi.

(Perusteluina valintaan olivat hyvin sujuneet opinnot, opiskelun ja urheilun yhdistäminen onnistuneesti, mukana oleminen Liikuntabiologian laitoksen opintojen kehittämisryhmässä sekä iloinen asenne)

Minkä luulet vaikuttaneen siihen, että sinut valittiin vuoden opiskelijaksi. Mikä on onnistumisesi salaisuus?

Hmm tiedekunnalla tais olla paine valita bilsalainen vuorostaan ja mulla osu varmaan hyvä arpaonni. Tulee kyllä mieleen paljon muitakin, jotka ois ansainnu tuon palkinnon.

Kuinka hallitset yhtä aikaa opiskelun, kilpaurheilun ja valmentamisen?

Noh…  Se on hyvä, että valmentamisesta saa paljon käytännön oppia opintoihin. Mulla on aina kirjat leireillä mukana, mutta ei niitä aina ehdi lukea. Välillä on tosi tiukka aikataulu, kun yrittää yhdistää opinnot ja urheilun, mutta kyllä se onnistuu.

Olet 4. vsk:n opiskelija, joten paljon kokemuksia Liikunnalla on jo karttunut mukaan. Mikä on paras muistosi liikunnalta?

Tietysti Liikunnan tanssiaiset, etenkin ne ensimmäiset, mitkä pidettiin päärakennuksella. Ne on  jäänyt hyvin mieleen. Muutenkin ensimmäisen vuoden tapahtumat on jäänyt erityisesti mieleen, kun oli paljon kaikkea uutta ja jännittävää.

Marraskuun kuukauden liikuntalainen Sami ”Sämpy” Myllymäki halusi kysyä joulukuun KK-liikuntalaiselta, että ”Mikä on tärkein oppimasi asia yliopistossa tähän mennessä? Miksi?”

Pitää jättää aina takaovi auki ja mistään ei voi olla varma. Ja ennen kaikkea: kaikki on yksilöllistä. Tää on varma ohje ainakin bilsalaisille.

Mitä sinä haluat kysyä seuraavalta KK-liikuntalaiselta?

Mikä on toiveesi vuodelle 2016?

Mitä aiot tehdä joululomalla? Ja entäs, mikä on sinun uuden vuoden lupauksesi?

Haluaisin hiihtää, mutta se ei taida olla mahdollista… Jos ees ehtis vähä nukkua nii se ois hyvä. Siitä on joutunut tinkimään ja oon miettinyt jo kauan, että pitäisi nukkua univelat pois.

Hmm haluan luvata, että annan kavereille aikaa. Siitä oon myös joutunut tinkimään, mutta kavereiden näkeminen on tärkeä asia, mille pitäisi pystyä antamaan enemmän aikaa.

Kiitos haastattelusta ja hyvää joulun odotusta! Haluatko vielä sanoa loppuun jotain tai lähettää vaikkapa terveisiä?

Hyvää joulua kaikille! Muistakaa hymyillä! ☺