Sporticuksen sivuille ilmestyi 1.4 kaksi artikkelia. Toinen ilmoitti Sporticuksen voittaneen 2000e Jyväskylän yliopiston kulttuurinedistämisprojektissa ja toisessa ilmoitettiin rahoilla tuettavan risteilylle lähtijöitä. Valitettavasti molemmat artikkelit olivat sivuille hakkeroituneen aprilli-pupun käsialaa. Sporticuksen hallitus toivoo, että kaikki ilmaisen risteilyn voittaneet lähtisivät tästä huolimatta mukaan reissulle ja hallitus lupaa takuuvarmana tukena mahtavat matkakaverit.

Osallistujia tarvitaan lisää, jotta reissu toteutuisi. Mikäli olet jo päättänyt matkaan lähteä, koita saada mukaan kaveri tai useampikin. Osallistujien ei tarvitse olla liikunnalta! Ilmoittautuminen tapahtuu opiskelijatilan c156 seinällä. Mikäli et ole vielä päättänyt lähteä, mieti millaisia muistoja haluat itsellesi! No hyviä tietty! Tarkemmat tiedot risteilystä voit tarkistaa vielä täältä.

Sporticus haluaa kiittää vielä kaikkia arvontaan osallistuneita aktiivisuudesta! Mikäli yhdet kahvit saadaan järjestettyä kevään aikana, on voittaneiden mahdollista lunastaa pieni yllätyspalkinto (tietenkin tarkistuskoodia vastaan!). Jos kahveja ei saada järjestettyä, niin palkinnon voi lunastaa risteilyllä Toni Turulta.

Kevät tulee. Tsemppiä kaikille loppurutistukseen!