Sporticus on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Ravintolatoimi Oy:hyn kuuluvan Escapen kanssa. Escape on Jyväskylän uusin ja kuumin sekä ehdottomasti koko kaupungin odotetuin yökerhoavaus pitkään aikaan. Sporticuksella on jo takanaan useiden vuosien hedelmällinen yhteistyö Escapen paikalla aiemmin toimineiden ravintoloiden ja Suomen Ravintolatoimi Oy:n kanssa, mutta nyt uusi sopimus avaa Sporticukselle uusia ja parempia mahdollisuuksia bileiden järjestämiseen.

Escapen ravintolapäällikkö Antti Ruotsalainen odottaa sopimuksen puitteissa hyvää yhteistyötä: ”Liikuntalaiset ovat aina olleet hyviä bilettämään, joten odotan liikunnan tenttareiden ja muiden bileiden jatkuvan entistäkin railakkaampina Escapen tiloissa.” Ja mahtavia bileitä sopii odotellakin, liikuntalaiset räjäyttävät pankin ensimmäistä kertaa koko opiskelijalauman toimin 3.9. 2012 järjestettävissä uusien bileissä ja sen jälkeen erinäisten kissanristiäisten luvataan täyttävän kalentereita myös ainejärjestörajojen yli. Sporticus on innoissaan yhteistyöstä ja sen tuomista eduista kaikille Sporticuksen jäsenille. Yhteistysopimuksen solmimisen myötä liikuntalaiset saavat taas oman ja kotoisan kantapaikan kaupungin pääkallopaikalta!

Yhteistyön edut Sporticuksen jäsenille

Jokainen Sporticuksen jäsen hyötyy Escapen yhteistyöstä huikeiden bileiden lisäksi myös konkreettisten etujen muodossa. Sporticuksen jäsenten edut 31.5.2012 alkaen ovat:

Ilmainen sisäänpääsy Escapeen perjantaisin ennen klo 23 (etu ei voimassa erikoisiltoina)

20% alennus normaalihintaisista à la carte- annoksista Gringos Locosissa

Ennen Escapessa järjestettäviä Sporticuksen bileitä etko-tarjous Gringos Locosissa (ruokaa ja juomaa hyvään hintaan eli hyvät etkot sporticuslaisille, lisäinfoa tulossa sähköpostilla!)

Nämä edut ovat hyödynnettävissä siis Sporticustarralla! Escape avataan 1.6.2012