Mitä mainiointa kevään alkua kaikille!

Kevätaurinko on vihdoin saapunut luoksemme ja herätellyt viimeisetkin kaamosmasennuksesta kärsineet liikuntalaiset. Maaliskuussa on luvassa monenlaista meininkiä, josta varmasti löytyy jotain jokaiseen makuun. Nyt on aika nauttia ennen kaikkea loistavista talviliikuntamahdollisuuksista sekä yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista. Maaliskuussa järjestetään myös Sporticus ry:n sääntömääräinen kevätkokous, johon ovat tervetulleita kaikki Sporticuksen jäsenet.

3.3 Top-sport shoppailuilta klo 19-21 Kaikki välineurheilijat ja muut treenivaatevillityksen uhrit nyt tarkkana! Sporticus järjestää jäsenilleen shoppailuillan Forumin Top-Sportissa ti 3.3 klo 19-21. Yksityistilaisuudessa Sporticuksen jäsenillä on mahdollisuus ostaa 3 vaatetta sekä 2 paria kenkiä 40% alennuksella ovh-hinnoista. Etu on henkilökohtainen ja jäsenyys on todistettava opiskelijakortin Sporticus-tarralla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita!

4.3 Poikkitieteelliset pakkaspeuhajaiset klo 17-22 Morjens! Nyt on luvassa talven ykköstapahtuma. Sporticuksen, Pedagon ja Abakuksen järjestämässä talviriehassa Laajavuoressa yhdistyvät talvesta nauttiminen, loistava poikkitieteellinen seura, toinen toisistaan hauskemmat ohjelmat sekä tietystä opiskelijaystävälliset hinnat. Laskit sitten suksilla, laudalla, pulkalla, jätesäkillä tai ihan vain takapuolellasi, löytyy tapahtumasta jotakin juuri sinulle! Sporticuksen tarraa vilauttamalla saat hissilipun 10 eurolla ja välinevuokra kustantaa myös 10 e. Tule mukaan kokemaan mm. ainutlaatuinen hiihtohissi speed dating, suksipallo sekä rentohenkinen laskukisa. Tätä ei kannata missata! Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta.

5.3 Poikkitieteelliset haalaribileet – Horror house alkaen klo 22 @ Bra Maaliskuussa poikkareita vietetään kauhun vallassa! Tänä yönä Brahan kokoontuvat niin zombit kuin moottorisahamurhaajat. Sisäänpääsy ennakkoon 2€ tai ovelta 3€. Lisää tietoa tapahtuman Facebook-sivuilta.

6.3 Liikunnan läskihiihto alkaen klo 10 Perinteinen Liikunnan riemun järjestämä Liikunnan läskihiihto tekee lumipulasta johtuneen vuoden tauon jälkeen odotetun paluun. Läskihiihdossa hiihdetään Ampujien majalta Peurunkaan (22,5 km) sekä innokkaimmat vielä sieltä takaisinkin (yht. 45 km). Hiihtäjät jakautuvat lähtöpaikalla ryhmiin hiihtovauhdin perusteella ja tarkoituksena on, että jokainen saa hiihtää itselleen sopivalla tahdilla. Bussikyyti on tarjolla välille Peurunka – Ampujien maja – liikunta. Seuraa Liikunnan Riemun tiedotusta sähköpostissa sekä heidän nettisivuillaan.

9.3 Tenttipäivän ilmoittautumisen umpeutuminen klo 12 Tenttivinkit löytyvät jälleen kerran täältä.

10.3 VMP Student game JYP-Blues @ Synergia VMP tarjoaa jyväskyläläisille opiskelijoille huikean mahdollisuuden päästä katsomaan maan parasta jääkiekkoa täysin ilmaiseksi! Mukaan nauttimaan tästä mahtavuudesta pääset kokoamalla väh. 4 hengen ryhmän, ilmoittautumalla ennakkoon ja saapumalla haalareihin sonnustautuneena Synergialle tapahtumapäivänä. JYP:n SM-liigaottelun lisäksi opiskelijoille on tarjolla muuta oheistoimintaa sekä illan kruunaavat jatkot Club Escapessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen 8.3 mennessä täällä. Katso myös tapahtuman Facebook-sivut!

11.3 Sporticuksen kevätkokous klo 16:15 Näin kevään tullen on jälleen aika kokoontua Sporticus ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen, johon ovat tervetulleita kaikki Sporticuksen jäsenet. Yhdistyksen jäsenillä on oikeus esittää aloitteita vuosikokouksen päätettäväksi luovuttamalla aloitteen kirjallisesti hallituksen puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle viimeistään 10 vrk ennen vuosikokousta, jolloin aloite tulee vuosikokouksen esityslistalle. Aloitteita voi lähettää myös vastaamalla puheenjohtajan lähettämään kokouskutsuun sähköpostitse viimeistään 1.3. mennessä. Esityslista julkaistaan viikkoa ennen kevätkokousta. Kokouksessa käydään läpi mm. kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja edellisen vuoden tilinpäätös. Tule kuuntelemaan, mitä Sporticuksessa oikein puuhataan!

16.3 Yleinen tenttipäivä + Himoshumallus Aamulla pistetään taas parastaan yläkerran tenttisaleissa, mutta iltapäivällä on luvassa puhdasta nauttimista. Laskukelit ovat parhaimmillaan juuri nyt, joten mikäs sen parempi tapa rentoutua kuin hyvässä seurassa Himoksen rinteillä. Sporticuksen jäsenille on järjestetty hissiliput ja välinevuokraus opiskelijaystävälliseen alennushintaan sekä kaiken lisäksi bussikyyditys liikunnan edustalta suoraan rinteiden juurelle. Lisää infoa tulossa pian!

19.3 3MIOT vol 8 Ne ovat tällä taas! Luvassa on jälleen kerran poikkitieteellisten bileiden parhaimmistoa, joissa pääset 5 eurolla kolmeen eri baarin: Escpaeen, Shakeriin ja Rumaan. Muista, että ostamalla lipun ennakkoon Sporticukselta, tuet oman ainejärjestösi toimintaa rahallisesti.

28.3 JYY:n vuosijuhlat Rakas ylioppilaskuntamme täyttää tänä vuonna 81 vuotta ja JYY järjestää perinteiset vujut sen kunniaksi. Juhlallisuudet alkavat juhlaillallisella Ravintola Albassa 17:30 ja päättyvät yön yli kestäneiden juhlien jälkeen su 29.3 silliaamiaiseen Opinkiven saunalla. Lisätietoa ja ilmoittautuminen 11.3 mennessä JYY:n nettisivuilla.