SPORTICUS TIEDOTTAA: HEKUMALLINEN HELMIKUU

SPORTICUS TIEDOTTAA: HEKUMALLINEN HELMIKUU

1.2. Poikkitieteelliset haalaribileet

Tipattoman saa tänä vuonna lopettaa kunnon mytkeisiin, kun ystävänpäiväfiilikset nostetaan kattoon jo helmikuun ensimmäisestä päivästä lähtien! Jurri Apina ja Tuiske suuntaavat Club Escapeen Poikkitieteellisiin Haalaribileisiin, jossa teemana Loveboat.

1.-28.2. Tutor-haku

Uusien opiskelijoiden tutoreita (pienryhmäohjaajia) tarvitaan taas!

Hakuaika: 1.2. – 28.2.2018

Lue lisää!

12.2. Ilmoittaudu yleiseen tenttipäivään viimeistään klo 12:00 mennessä

14.2. Ystävänpäivän rusettiluistelut ja sauna

Sporticus ja Riemu järjestävät yhdessä perinteiset ystävänpäivän rusettiluistelut. Seuraa silmä tarkkana someamme, jonne ilmoitamme sijainnin ja tarkemman kellonajan.

15.2. 3miot

Näiden 3mioiden teemassa tulee tietysti näkemään ystävänpäivä. 3miot juhlitaan tuttuun tapaan Passionissa, Hollywood Bowlingissa ja Londonissa. (Shh… Olemme kuulleet huhua, että paikalla voidaan nähdä myös twerkkiesitys…)

19.2. klo 8-12 Yleinen tenttipäivä

19.2. Helmikuun tenttarit

Helmikuun tenttareista vastaavat perinteiseen tapaan fuksit. Nimi on vielä arvoitus, jota he pimittävät, mutta se varmasti selviää pian!

20.2. Pre-talvipäivät

Pre-talvipäivät järjestetään tietysti ennen talvipäiviä. Tarkoituksena on kerääntyä Jyväskylästä talvipäiville lähtevien kesken, nostattaa talvipäivähypeä sekä tutustua toisiinsa. Aloitus tapahtuu kuudelta Alban rannassa, jossa ohjelmassa on ulkopelejä ja sieltä siirrytään sisätiloihin jatkamaan iltaa. Seuraa somea, jotta saat ajankohtaisimman infon tapahtumasta (ja löydät sen, kun se pian luodaan).

23.-25.2. Talvipäivät

Tänä päivänähän SOOLin Talvipäivät on Suomen suurin yksittäisen alan opiskelijatapahtuma. Siellä opettajaopiskelijat pitävät lystiä koko viikonlopun ja hankkivat siinä samassa kullanarvoisia uusia opettajatovereita.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on suljettu, mutta mikäli olet ilmoittautunut, muistathan maksaa tapahtuma sunnuntaihin 4.2. mennessä!

23.-25.2. Poronkusema

Pohjois-Suomen suurin ja mahtavin opiskelijatapahtuma Poronkusema on täällä jälleen!

Tämän vuoden teemana on HOLLYWOOD GOES AFTER SKI!

Kerää siis 3-6 hengen joukkue, varusta se teeman mukaisesti ja lähde kisaamaan maineesta, kunniasta ja ilmiömäisen mahtavista palkinnoista! Himottuja palkintoja itselleen voittavat kilpailun kärkikolmikko, parhaan asustuksen omaava joukkue sekä parasta ryhmähenkeä osoittanut joukkue.

OAJ:n sulkapallon SM-kisat

Jo useita vuosikymmeniä on joka kevät järjestetty opettajien sulkapallon Sm-kisat. Osallistujiksi voivat tulla myös opettajaksi opiskelevat, mitä ei ole ehkä paljoa mainostettu menneinä vuosina. Ilmoittautuminen aukeaa 1.3. mennessä!

2018-02-01T09:56:32+00:00 2018/02/01|Tapahtumat, Tiedotus, Uutiset, Yhteistyö, Yleinen|