Tervetuloa uusimman kuukausitiedotteen pariin!

Jos haluat löytää lisää tapahtumia, kurkkaa myös JYYTISET!

Alkuun lyhyt tiivistelmä Sporticuksen syyskokouksesta:
Sporticus saa tästä lähin käyttää ja myöntää kunniamerkkejä. Tarkemmat etiketin näiden käyttöön ja myöntämiseen päättää uusi hallitus.
Hallitukseen oli uusia halukkaita suuri määrä! Heistä valittiin 14 varsinaista jäsentä ja viisi varajäsentä. Heidän lisäkseen valittiin puheenjohtaja.
Petri Laaksonen jatkaa puheenjohtajana.
Hallituksen jäseniksi valittiin seuraavat henkilöt: Antti Aalto, Aino Aineslahti, Saara Koho, Iida Laatikainen, Aleksi Lahtonen, Juho Lavonen, Elina Meklin, Mikael Myllyharju, Tiia Nieminen, Aleksi Nummelin, Tiasa Ocvirk, Netta Orava, Volter Pietarinen sekä Hulda Rankanen. Varajäseniksi hallitukseen valittiin Valtteri Heikkinen, Antti Lehto, Antti Löppönen, Sara Mäntylä ja Otto Rantala. Uusia hallituksen jäseniä tuli siis yhteensä 11! Onnittelut kaikille aktiivisille! Jatketaan hommia ensi vuonna, jolloin hallituslaiset saavat omat roolinsa.

 

1.11.-5.12. Urheiluvälinekeräys

Löytyykö kaapistasi ylimääräistä urheilukampetta? Haluatko antaa vähävaraisille mahdollisuuden liikkua? Nyt on aika laittaa hyvä kiertämään!

Liikuntapedagogiikan 3. vuosikurssin opiskelijoita on lähdössä opintomatkalle Tansaniaan. LiiKe ry:n ja opiskelijoiden yhteisenä tavoitteena on viedä mukanaan Tansaniaan mahdollisimman paljon hyväkuntoista liikuntakampetta. Matkalle lähtee 21 opiskelijaa, joilla jokaisella on mahdollisuus viedä 23 kiloa urheiluvälineitä mukanaan.

Lisätietoa LiiKe ry:n toiminnasta löydät osoitteesta liike.fi

MITÄ? Urheiluvälinekeräys
KOSKA? 1.11.-5.12.
MISSÄ? Opiskelijatilan edustalla
MIKSI? Helppo tapa tehdä hyvää!

 

5.12. ja 7.12. Joulupuu-keräys

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus,

joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen. Hyväsydämisten ihmisten avulla tullaan keräämään tänäkin vuonna valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Lahjat suunnataan 0-21-vuotiaille, etenkin nuorten lahjoista on puutetta.

KERÄYSAJAT:
Keskiviikkona 5.12. klo 11:30-12:30
Perjantaina 7.12. klo 11:30-14:00

 

5.12. Poikkitieteelliset haalaribileet

Lukukauden viimeiset Poikkitieteelliset Haalaribileet

Itsänäisyyspäivä ja Linnan juhlat lähestyvät vauhdilla ja taas on aika juhlia Suomen itsenäisyyttä. Jurri Apina on jo vuosia odottanut kutsua Presidentin vastaanottoon, mutta joutui taas kerran pettymään sillä kutsua Linnan juhliin ei hänelle saapunut. Asiasta tuohtunut Jurri Apina päätti näin ollen laittaa vippulat vinkumaan ja järjestää oman vastaanoton Jyväskylässä keskiviikkona 5.12.!

MITÄ? Lukukauden viimeiset Poikkarit
MILLOIN? Keskiviikkona 5.12. klo 22.00
MISSÄ? BRA2
HINTA? 3€
DC? Haalarit + Suomi
MIKSI? Koska Suomen itsenäisyyspäivä

 

10.12. Ilmoittaudu yleiseen tenttipäivään viimeistään klo 12:00 mennessä

 

11.12. Liikunnan kauneimmat joululaulut

Tule kuuntelemaan joululauluja ja nauttimaan glögitarjoilusta. Tietysti saat myös laulaa mukana!

MITÄ? Liikunnan kauneimmat joululaulut
KOSKA? Tiistaina 11.12. klo 15:00→
MISSÄ? L304
MIKSI? Jotta pääset ihanaan joulutunnelmaan<3

 

17.12. klo 8-12 Yleinen tenttipäivä

 

17.-18.12 Joulukuun tenttarit: Liikunnan jouluristeily

Tämän vuoden teemaksi valikoitui biisit! Valitse siis asusi vaikka suosikki biisisi perusteella ja valmistaudu bailaamaan bussista laivaan ja takaisin bussiin.
Lisää tietoa ja vapaata bondaamista Facebookissa! https://www.facebook.com/events/566597837121451/

 

Hyvää joulua ja uutta vuotta! Nähdään ensi vuonna uuden hallituksen parissa!