Tervetuloa (takaisin) Liikunnalle! Syysiltojen hämärtyessä on aika ottaa osaa satumaisiin syyskuun tapahtumiin.  Alta näet poimintoja syyskuun tapahtumista, jotka kannattaa merkitä ylös kalenteriin!

5.9. klo 17:00 Sporticuksen leffailta @ Opiskelijatila

Opiskelijatilassa laitetaan leffaeväiden siivittelemänä Venäjän dopingsalaliitosta kertova Käry-dokumentti pyörimään!

6.9. klo 10:00 Liput myyntiin Kauppakadun Approon 

Ainejärjestöllemme on varattu 150kpl lippuja Kauppakadun Approbaturiin. Liput ostetaan Liveto-sivun kautta. Kurkkaa lisätietoja Sporticuksen Facebook sivulta.

6.9. klo 14:00-16:00 Riemun Draft @ Liikunta palloilu- ja voimistelusali 

Sporticuksen yhteistyökumppani Liikunnan Riemu järjestää esittäytymistilaisuuden jossa esimerkiksi eri lajijaostot esittäytyvät ja paikan päällä löytyy myös muuta puuhailua eri pisteillä

6.9. JYY:n avajaisbileet- HOT FALLs @ Ilokivi

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta eli JYY juhlistaa lukuvuoden alkua Ilokivessä keskiviikkona 6.9. megalomaanisilla kahden kerroksen bileillä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijat ja opiskelijanmieliset – erityisesti uudet opiskelijat. Lisätietoa tapahtumasta Facebook sivulta.

7.9. Poikkitieteelliset haalaribileet @ Club Escape

On tullut aika kerätä taas opiskelijakaverit kasaan ja pukea bilehaalarit jalkaan. Myös Jurri-Apina on valmis uuteen lukukauteen ja sen tuomiin kujeisiin! Sen kunniaksi syksyn ensimmäisiä Poikkitieteellisiä Haalaribileitä juhlitaan Club Escapessa torstaina 7.9. teemalla Back to Monkey Business!

14.9. 3miot vol. 22 Fuksishower

Oletko kesän jäljiltä valmis rääkymään kuin vauva lentokoneessa?

Hyvä! Nyt on tullut nimittäin aika itkupotkureivata, sillä korkeakoulujen uusi sukupolvi on taas täällä. Irroita siis napanuora ja täytä tuttipullo piripintaan: on aika juhlia noita syksyn vauvoja eli fukseja! Lukuvuoden ensimmäisillä kolmioilla tutit ja itkuhälyttimet voi suosiolla jättää kotiin kun vanhat konkarit näyttävät fukseille miten kolmioilla juhlitaan. Pukukoodina toimii tietenkin juhlavimmista juhlavin potkupuku eli haalari.

11.9. Ilmoittaudu tenttiin viimeistään klo 12:00 mennessä!

18.9. Yleinen tenttipäivä

18.9. Syyskuun tenttarit- Pullojuoksu

Viimeistään tämän tapahtuman myötä on hyvä laittaa Sporticuksen facebook sivu seurantaan ja odottaa jännityksellä lisätietoja perinteikkäästä syksyn tenttarit aloittavasta 3. vuosikurssin järjestämästä pullojuoksusta!

29.9. Tutkijoiden yö

Tutkijoiden yö koostuu monipuolisista ja eri alojen pisteistä ja esityksistä. Tapahtumaan etsitään avustajia klo 15-22 väliseksi ajaksi. Lisätietoja saa Katariinalta (katariina.k.kekki@student.jyu.fi) tai Emilialta (emilia.i.v.collan@student.jyu.fi).

Muuta:

Nyt on oiva aika liittyä jäseneksi ja päästä kiinni mahtaviin etuihin! Kurkkaa tästä miten se onnistuu.

Uuden ja vanhan OPS:in kurssien yhteensovittamiseen liittyvät kysymykset kannattaa suunnata oman tieteenalaryhmän amanuenssille sellaisten mahdollisesti ilmaantuessa (ei koske fukseja).