Tervetuloa uusimman kuukausitiedotteen pariin!

Alkuun muutama maininta tärkeistä sivuista, väliin tapahtumia päivämäärien mukaan ja lopusta löytyy asiaa opiskelijatilan viihtyisyydestä, muita tapahtumia, työpaikkailmoituksia sekä muuta erilaista informaatiota.

Tärkeitä seurattavia some -kanavia

Facebook:

Instagram:

 

17.9. Ilmoittaudu yleiseen tenttipäivään viimeistään klo 12:00 mennessä

 

18.9. Kauppakadun appron yksittäislipunmyynti

Yksittäislipunmyynti ti 18.9. klo 10:00
Lisätietoa lipuista ja myynneistä osoitteessa http://www.kauppakadunappro.com/liput
Kaikki lippujen vaihtamiseen ja myymiseen liittyvä tapahtuu omalla sivullaan.

 

19.9. KASItseille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sitseille avataan 19.9., lisää infoa luvassa myöhemmin. Paikkoja on hyvin rajallisesti, joten toimi nopeasti!

 

20.9. Esittelykahvit ja pimeät leikit

Sporticuksen ja Riemun yhteiset esittelykahvit 13:45-14:15. sekä illan jatkoina leikit pimeässä, aloitus Kampuksen kentällä, ja lisätietoa myöhemmin! Seuratkaa siis aktiivisesti sosiaalisia medioitamme!

 

24.9. klo 8-12 Yleinen tenttipäivä

 

24.9. Elokuun tenttarit: Pullojuoksu!

MITÄ: Pullojuoksu

MISSÄ ja koska: Kampuksen kenttä 24.9. 17:00.

KUKA: Sinä ja kolme kaveria

MITÄ MUKAAN: Joukkue tarvitsee 10kpl 0,33l vapaavalintaista, sekä juhlamieltä.

Lisätietoja löydät Facebook -tapahtumasta.

 

28.9. Tutkijoiden yö

Tutkijoiden yö järjestetään 28.9.2018 yhtä aikaa yli 300 paikkakunnalla Euroopassa. Jyväskylän Tutkijoiden yössä voit oppia esimerkiksi Pokémoneista ja evoluutiosta, kiihdytinlaboratorion toiminnasta tai ihmisaivojen ihmeellisestä toiminnasta. Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Viime vuonna yliopistolla vieraili noin 12 000 tiedonjanoista kävijää!

Katso lisätietoa ohjelmatarjonnasta ja aikataulusta osoitteissa:

https://www.jyu.fi/fi/akateemiset-tapahtumat/tutkijoiden-yo

http://www.tutkijoidenyo.fi/

 

Ensi kuussa tulossa mm. Kauppakadun appro, KASitsit, kastajaiset…

 

Opiskelijatilan viihtyisyys

Opiskelijatila on meidän kaikkien yhteinen tilamme, joten pidetään yhdessä huolta sen viihtyisyydestä. Siivoathan siis omat jälkesi! Eikä ole haittaakaan, jos naapurin likaisen kupin viet myös tiskiin. Jos näet tai koet tilassa jonkinlaisia puutteita, voit ottaa yhteyttä Sporticuksen hallitukseen, hyvä tapa esittää toiveita on myös palautepurkki. Lisäksi jääkaapin päältä löydät kahvikassan, jota saa pikkuhiluilla (tai vähän isommillakin) täyttää, mikäli olet aktiivinen kahvinjuoja (tai muutenkin).

 

Työpaikkailmoituksia

JYY etsii Reilu yliopisto -koordinaattoria

JYY ja Jyväskylän yliopisto etsivät koordinaattoria projektille, jonka tavoitteena on Reilun kaupan tuotteiden käytön edistäminen ja tietoisuuden lisääminen. Tehtävästä maksetaan 300 euron palkkio per vuosi.

Jos kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen kv-asiantuntija@jyy.fi.

Hakuaika päättyy 16.9.2018. Haastattelut järjestetään viikolla 38.  Mahdollisuus myös Skype-haastatteluun.

Lisätietoja

 

JJK-valmentaja kaudelle 2019

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä pienempien ja isompien joukkueissa. Tapahtumia on  2-5 krt/vko riippuen joukkueesta, jossa olet mukana. Nuorimmilla tavoitteena on perusasioiden harjoittelu ja peli-ilo. Isoimmilla taas pelaajien kehittäminen kohti omaa ja jopa kansainvälistä huipputasoa.

Tarjoamme erinomaisen ympäristön hankkia valmennuskokemusta ja kehittyä lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisessa ja valmentamisessa.  Arvostamme aiempaa kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja erityisesti haluamme mukaan valmentajia, joilla halu kehittyä lasten ja nuorten valmentajana.  JJK tarjoaa valmentajalle mahdollisuuden kouluttautua valmentajana, seuran ammattilaisten tuen ja paljon valmista kirjallista tukimateriaalia. Maksamme myös valmentajalle erikseen sovittavan korvauksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai kerro mikä sinua kiinnostaisi:

 

14-18v kilpajoukkueet:

valmennuspäällikkö

Ilkka Mäkelä

ilkka.makela@jjk.fi

  1. 040 7605155

 

6-13v ikäkausijoukkueet ja 10-15v harrastejoukkueet

junioripäällikkö

Ari Laiho

ari.laiho@jjk.fi

  1. 045 1378521

 

Tekemistä

Ilokivi -kysely

Juuri sinun mielipiteelläsi on merkitystä Ilokiven kokonaiskokemuksen hahmottumiselle. Kysely on täytettävissä netissä 23.9.2018 saakka.

 

Dare to Learn 18.-19.9.

Elinikäisen oppimisen festivaali, on pian Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Suomessa on kansainvälisesti erittäin arvostettua osaamista kasvatustieteiden alalla ja tämän takia yli 3000 oppimisen ammattilaista kokoontuu yli 45 eri maasta tutustumaan siihen Dare to Learn- tapahtumassa 18.-19.9. 

 

Sporttikummiksi

Tule mukaan Pelastakaa lasten vapaaehtoistoimintaan sporttikummiksi tai tukihenkilöksi! Viestin liitteenä kutsu ja lisätietoa syksyn valmennuksiin. Valmennukset ovat ilmaisia eikä osallistuminen sido vielä mihinkään. Allekirjoittanut kertoo mielellään lisää vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista!

 

Haastatteluun

Hei!

Teen juttua verkkopohjaisista ohjelmista, joilla voidaan tukea masentuneita tai muista mielenterveyden ongelmista kärsiviä. Etsin haastatteluun opiskelijaa, joka olisi käyttänyt Opiskelijan kompassia tai muuta verkkopohjaista ohjelmaa masennuksen/mielenterveyden hoidossa. Haluaisin kuulla, mitä olet mieltä verkkopohjaisista hyvinvointiohjelmista ja koetko saaneesi sellaisen kautta apua. Juttelisin mielelläni aihepiiristä, mielensairauksista ja niiden hoidosta, kanssasi enemmänkin.

Jos haluat jakaa tarinasi, ole ystävällinen ja ota yhteyttä mieluiten sähköpostitse. Yhteydenotto ei sido sinua haastatteluun, mutta jos mielenkiintosi heräsi, kerron mielelläni jutun näkökulmista lisää. Haastateltava saa ennen julkaisua luettavakseen kaiken jutussa häntä koskevan tekstin, mitään ei siis julkaista ilman sinun lupaasi.

Ystävällisin terveisin,

Susanna Stranius

Toimittaja

Sanomalehti Keskisuomalainen

044 406 2403

susanna.stranius@keskisuomalainen.fi

 

Jenkkifutista naisille ja tytöille!

Ahdistaako pimenevät illat ja kylmä syksy? Ei syytä huoleen! Nyt sinulla on mahdollisuus löytää uusi harrastus ja kokeilla urheilulajeista ehdottomasti parhainta! Jyväskylä Jaguars toivottaa kaikki naiset ja yli 15-vuotiaat tytöt tervetulleiksi jenkkifutiksen alkeiskurssille 11.9.-20.9.2018. Amerikkalaista jalkapalloa pääset kokeilemaan Palokan tekonurmella tiistaisin 19:15- 20:45 ja torstaisin 20:30-22:00. Mukaan tarvitset treenivaatetuksen ja juomapullon.

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Osallistu kuitenkin tapahtumaan Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/events/540089823095407/ ja houkuttele myös ystäväsi mukaan kurssille! Odotamme innolla uusia jäseniä petolaumaamme!