SPORTICUS TIEDOTTAA: TARMOKAS TAMMIKUU

Tammikuu ja kevätlukukausi ovat saapuneet! Tammikuusta tehdäänkin tarmokas erilaisilla tapahtumilla, joista alla muutamia nostoja:

11.1. Poikkitieteelliset haalaribileet: Beer Pong turnaus @ Aaltosali

Poikkareissa nähtävään Beer Pong turnaukseen on myös mahdollisuus saapua kannustamaan muita joukkueita. Tapahtuma toimii virallisena Poikkarietkona, joten myös kannustusjoukoille sekä muille etkoilijoille aukeaa lipunmyynti torstaina 4.1.2018 klo 12:00 Bailataan.fi kautta (etkot+Poikkarit 5€). Linkki tässä. Paikat itse turnaukseen ovat jo täyttyneet.

15.1. Ilmoittaudu yleiseen tenttipäivään viimeistään klo 12:00 mennessä

22.1. klo 8-12 Yleinen tenttipäivä

22.1. Tammikuun tenttarit: Liikunnan sitsit

Mitä ovatkaan Lammaslaulu, Saku Sammakko, Pieniä käärmeitä, Turkulaulu ja alla jallutähden?

No sitsilauluja tietenkin! On koittanut aika aloittaa vuosi 2018 myös ensimmäisillä tenttareilla, jotka ovat eivät enempää eivätkä vähempää kuin LIIKUNNAN SITSIT. Kyllä, myös liikunnalla sitsataan.

Kerran vuodessa koko liikunta kokoontuu saman (tai vähän useamman) pöydän ääreen sitsien voimin ja se hetki on nyt.

HUOM sitsipaikat ovat täyttyneet! Kuitenkin, mikäli joku sitsikansalainen peruu osallistumisensa voi hänen paikkansa kuitenkin lunastaa sopimalla lipunmyynnistä suoraan sitsikansalaisen kanssa. Muistakaa myös se, että jokainen jo ilmoittautunut sitsikansalainen on maksuvelvollinen osallistumisestaan, vaikkei pääsisikään sitsaamaan.

26.-27.1. Educa messut

Educa messut ovat Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma. Se koostuu Suomen suurimmasta alan näyttelystä ja Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n järjestämästä korkeatasoisesta, kävijöille veloituksettomasta luento-ohjelmasta. Laaja näyttely esittelee opetusalan uusimmat välineet ja tekniset ratkaisut.

Muuta:

Sporticus on pitänyt järjestäytymiskokouksen ja uusi hallitus on valittu vuodelle 2018! Uusien hallituslaisten tiedot päivitetään nettisivuille pikimmiten.

Puheenjohtaja ja OAJ/SOOL-vastaava – Petri Laaksonen
Varapuheenjohtaja ja Taja ry-vastaava – Henna Salonvaara
Sihteeri – Antti Löppönen
Tiedottaja- ja web-vastaava – Hulda Rankanen
Rahastonhoitaja -Iida Laatikainen
Yhteistyö- ja Kehy-vastaava – Aleksi Lahtonen
Materiaalivastaava – Sara Mäntylä
KoPo- & SoPo-vastaava sekä Nuoli ry-vastaava – Antti Aalto
KV-vastaavat – Emilia Collan & Matias Ovaska
Tapahtumatiimi – Laura Nurmi, Volter Pietarinen & Otto Rantala