Suuret onnittelut opiskelupaikasta ja oikein lämpimästi tervetuloa Liikunnalle! Kuulut nyt ainutlaatuiseen joukkoon, sillä opiskelet Suomen ainoassa liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Tästä alkaa hyvin merkityksellinen ajanjakso elämässäsi, joten otathan siitä kaiken irti. Etenkin ensimmäisten viikkojen aikana kannattaa osallistua aktiivisesti kaikkeen tarjottuun toimintaan; tiedekunnan infot, kampuskierrokset, uusien bileet, metsäretki sekä monet muut.  Paina nimet ja naamat mieleen, niin pääset nopeasti mukaan mahtavaan porukkaan, jonka yhteishenki on vertaa vailla!

Ensimmäisten viikkojen ohjelma tarkentuu lähempänä, joten pidäthän silmät ja korvat auki. Sporticus toivottaa kaikille Teille onnea ja menestystä opintoihin sekä vapaa-ajan rientoihin! Liikunnalla nähdään, muistakaa moikkailla!

Tutorit

Tutori (lat. tutor) tarkoittaa opiskelijaa tai opettajaa, jonka tehtävänä on ohjata ja opastaa nuorempia opiskelijoita. Kouluissa tutori toimii ohjaajana ja tietopankkina varsinkin uusille opiskelijoille tai oppilaille. Useissa kouluissa tutoritoimintaa on kehitetty hyvin pitkälle, ja heidät koulutetaan tehtävään huolellisesti. Liikunnalla valmiit tutorit ovat käyneet raskaat psykologiset ja fyysiset testit. He ovat kaikki käyneet läpi 4,5 vuotta kestävän tutorkurssin, joten fuksina voit luottaa heihin!

Tapaat oman ryhmäsi tutorin heti ensimmäisenä päivänä ja hän johdattaa sinut kohti liikuntalaisten elämää. Alla on esitelty liikuntatieteellisen tiedekunnan syksyn 2016 tutorit. Heitä meilillä, vedä hihasta tai lähetä pullopostia, jos Sinua askarruttaa mikä tahansa Liikuntaan, opiskeluun tai elämän kiemuroihin liittyvä asia. Tutorit ovat täällä juuri Sinua varten.

Liikuntabiologia
Ville Rajalainen        ville.a.rajalainen(at)student.jyu.fi
Rebekka Rekola       rebekka.o.rekola(at)student.jyu.fi

Liikuntapedagogiikka
Ninna Alahäivälä     ninna.a.alahaivala(at)student.jyu.fi
Heidi Jousmäki         heidi.a.e.jousmaki(at)student.jyu.fi
Christina Liutu          chrisutiina(at)hotmail.com
Laura Nurmi               nurmi.laura(at)hotmail.com

Liikunnan yhteiskuntatieteet
Miika Kyllönen         kyllonen.miika(at)gmail.com

Terveystieteet
Fysioterapian asiantuntija
Heidi Skantz             heidi.e.skantz(at)student.jyu.fi

Fysioterapia, opettajakoulutus
Laura Aaltonen       laura.u.aaltonen(at)student.jyu.fi

Gerontologia ja kansanterveys
Erika Mattila           erika.a.m.mattila(at)student.jyu.fi
Matias Ovaska       maeejaov(at)student.jyu.fi

Liikuntalääketiede
Titta Kemppainen  titta.m.kemppainen(at)student.jyu.fi

Terveyskasvatus
Josefin Reuter          josefin.k.reuter(at)student.jyu.fi
Maria Miettinen      maria.s.miettinen(at)student.jyu.fi