Jäsenedut

Sporticus on neuvotellut jäsenistölleen runsaasti loistavia jäsenetuja, jotka saat hyödynnettyä näyttämällä opiskelijakorttisi Sporticus-tarraa.

Yhteistyökumppanit

Sporticus tekee tiivistä yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Kumppaneita löytyy sekä yliopistomaailmasta että yrityspuolelta.

Uusia etuja haetaan jatkuvasti ja yhteistyökumppaneiksi pyritään saamaan tahoja, jotka palvelevat jäsenistön tarpeita mahdollisimman hyvin.

Toiveita?

Jos sinulla on mielessäsi joku palvelu tai tuote, josta haluaisit saada alennuksen, ota rohkeasti yhteyttä Sporticuksen yhteistyövastaavaan. Näin saamme kehitettyä jäsenetuja palvelemaan sporticuslaisia entistäkin paremmin!

Klikkaa täältä itsesi avustushakemukseen tai kulukorvaukseen!

YHTEISTYÖ- JA KEHY-VASTAAVA

Annika Kulmala
annika.e.kulmala(at)student.jyu.fi

3MIOT VASTAAVA

Veera Auvinen
veauvizv(at)student.jyu.fi

Yritykset

BOULDERPAJA

Tarraa vilauttamalla Boulderpajalla etuina ovat viiden kerran sarjakortti boulderointiin 35 € (sis. kenkävuokran) ja kertamaksu boulderointiin 8 € (sis. kenkävuokran).

CROSSFIT JYVÄSKYLÄ

50 % alennus liikuntapalveluista. Jos olet uusi lajin parissa, sinulle sopii loistavasti Onramp-kurssi! Jos varaat kurssisi nettisivuilta, käytä etukoodia Sporticus. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

ESCAPE

Ilmainen sisäänpääsy Escapeen perjantaisin ja lauantaisin ennen klo 24 (etu ei voimassa erikoisiltoina).

FOODIN

Verkkokaupan www.foodin.fi kaikista tuotteista -15 % alennuskoodilla Sporticus.

INTERSPORT TOURULA

-15 % alennus tekstiileistä ja jalkineista ovh. hinnoista.

FYSIOS

Hieronta- ja fysioterapiapalveluista sporticus-tarralla – 15 % (etu voimassa seuraavilla ammattilaisilla: Juho Mäkipää, Henna Autio, Jani Parkkinen, Sini Korhonen, Annakaisa Hinkkanen ja Leila Kulju). Lisätietoa ja ajanvaraus täällä.

LAAJIS – URBAN OUTDOORS

Arkipäivisin 3h rinnelippu 15€, välinevuokra 15€, välinehuollon palveluista yli 20€ ostoksesta 5€ alennusta. Seikkailupuisto, e-fatbike vuokraus, DH-pyörän vuokraus ja bikebark-hissilippu -20% (normaalihinnoista).

KOULUTETTU HIEROJA / URHEILUHIEROJA JESSE KUUSELA

Hierontapalveluista – 20% sporticus -tarraa näyttämällä. Lisätietoa ja ajanvaraus täältä!

POLKUPYÖRÄTORI

Sporticuksen jäsenille -10% alennuksen kaikista pyörän huolloista. Polkupyörätori sijaitsee kivenheiton päässä liikunnalta, osoitteessa Vaasankatu 8.

PRIME MOVEMENT

Kehonhuoltokauppa Prime Movementista -20% kaikista tuotteista koodilla sporticus.

TRAINER4YOU

Trainer4You tarjoaa sporticuslaisille -15% alennuksen personal trainer -koulutuksesta. Koulutukselle jää hintaa 3100€ (ovh. 3645€). Katso lisätiedot tai ota yhteyttä: Markus Kangas markus.kangas[at]trainer4you.fi

UNWRITTEN

 Trendikkäitä merkkivaatteita urheiluun tai ihan vain vapaa-ajan olemiseen. Tarraa näyttämällä -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista. Unwritten.fi

VAATETUSLIIKE AARON’S

Miesten vaatteiden erikoisliikkeestä tarjolla jäsenille kaikista tuotteista -30% alennus (ei koske ompelimopalveluita). Myös puvunvuokraus erikoishintaan jäsenille. Jäsenedun saa näyttämällä Sporticuksen jäsentarraa.

VASTUSKUMINAUHAT.FI

Vastuskuminauhat.fi:ltä treenivälineet -10% alennuksella alennuskoodilla sporticus.

INSTRUMENTARIUM JA NISSEN

Näöntarkastukset ja piilolinssisovitukset veloituksetta

Silmälasit ja piilolinssit -25%

Aurinkolasit -20%

Näöntarkastukset: silmäpohjan kuvaus 25e, Ocusweep-mittaus 25e ja laajennettu näöntarkastus 45e

Edut voimassa Sporticuksen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.

Yliopisto

LIIKUNTA- JA TERVEYSTIETEIDEN TIEDEKUNTA

Teemme tiivistä yhteistyötä tiedekunnan ja laitosten kanssa. Yhteisenä päämääränämme on liikuntakulttuurin edistäminen ja kehittäminen sekä liikunnanopettajakoulutuksen laadun arviointi ja kehittäminen. Yksi merkki yhteisestä toiminnasta on Liikunnan legendaariset tanssiaiset, joissa koko tiedekunnan väki pääsee juhlimaan hyvässä seurassa.

JYY – JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA

Ylioppilaskunta on tärkeä tukija ainejärjestöllemme. JYY tarjoaa taloudellista tukea yhdistyksen ja sen alaisten projektien toimintaan, koulutusta jäsenistön tarpeisiin sekä apua ongelmatilanteisiin. Tutustu tarkemmin JYYn toimintaan osoitteessa: http://www.jyy.fi/

LIIKUNNAN RIEMU – LIIKUNTALAISTEN OMA URHEILUSEURA

Liikuntalaiset perustivat oman urheiluseuran 15. maaliskuuta 2011. Riemulla on toimintaa tällä hetkellä 16 eri jaostossa. Riemun tarkoituksena on edistää liikuntalaisten urheilu- ja liikuntaharrastusmahdollisuuksia sekä aluoda yhteishenkeä liikuntalaisten keskuudessa. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistumiseen ja myös oman joukkueen perustamiseen. Lisää tietoa Riemun toiminnasta heidän nettisivuiltaan.

Muita opiskelijakortilla ympäri Suomen saatavia alennuksia löydät täältä.

Päivitetty 13.4.2021