Arvon liikuntalainen,
tule antamaan palautetta Sporticuksen toiminnasta ja hakeudu uuteen hallitukseen. Tämä on se hetki, kun Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan!

Ainejärjestömme uusi hallitus valitaan tiistaina 1.12 pidettävässä Sporticus ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa. Kokouksessa käydään läpi vuoden 2015 aikaansaannoksia ja äänestetään uudet sielukkaat liikuntalaiset edustamaan ja tekemään hyvää yhteisen tavoitteen vuoksi! Paikalle ovat tervetulleita kaikki Sporticuksen jäsenet.

Vuosikokouksessa 1.12. klo 16.15 Liikunnalla (paikka määritellään myöhemmin)

    • Käydään läpi vuoden 2015 toimintakertomus:
      Vuosikertomuksessa käydään läpi mitä hallitustoiminta on ollut vuonna 2015. Tässä kohtaa sinulla on mahdollista antaa palautetta toimintakaudesta, jotta toimintaa voidaan kehittää seuraavalla kaudella.
    • Valitaan uusi hallitus, joka johtaa Sporticuksen toimintaa toimikaudella 2016:
      Hallitukseen valitaan puheenjohtaja ja vähintään 9, enintään 14 jäsentä. Kultakin tiedekunnan kolmelta laitokselta pyritään valitsemaan 3 jäsentä hallitukseen, jos mahdollista.

Jotta ensi toimintakaudelle saataisiin mahdollisimman hyvä porukka kasaan, niin jo ennen vuosikokousta esitellään hallituslaisten rooleja. Ensi vuoden hallituksessa tulisi olla puheenjohtajan lisäksi ainakin:

– varapuheenjohtaja
– sihteeri
– rahastonhoitaja/talousvastaava

sekä perinteisesti seuraavat tittelit ovat olleet esillä hallituksessa:

– koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava
– ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaava
– tapahtumatyöryhmä (n. 3hlö)
– materiaali-/hankintavastaava(t)
– viestintävastaava/tiedottaja
– Yhteistyövastaava
– KV-vastaava(t)

Tästä linkistä pääset tarkastelemaan hallitustehtävien kuvauksia.

Tavoitteena on saada ensi kaudelle mahdollisimman paljon tehtävistä kiinnostuneet ja oma-aloitteiset ihmiset. Hallituskausi kestää vuoden 2016.

Uusi hallitus päättää järjestäytymiskokouksessaan tarkemmin miten paikat täytetään ja nimetään, tavoitteena on jakaa alueet ensisijaisesti omakohtaisen kiinnostuneisuuden myötä. Mikäli olet erityisen kiinnostunut jostain ylläolevasta tehtävästä, voit kysyä lisätietoja tämän kauden hallituslaisilta. Hakiessasi hallitukseen pyydämme ilmoittamaan, jos olet esim. lähdössä vaihtoon seuraavan kalenterivuoden aikana.

Hakeudu osaksi huikeata porukkaa, hanki kultaakin kalliimpaa kokemusta järjestötoiminnasta ja pyri toteuttamaan yhteisiä asioita, mitä olet aina halunnut tehtävän liikunnalla. Ei muuta kuin oikein miellyttävää marraskuuta ihmiset ja nähään joulukuun kokouksessa! 🙂