Mitä parhainta marraskuun alkua arvon liikuntalaiset!

Lokakuu kastajaisineen on taputeltu kasaan ja edessä siintää monille syksyn kiireisin ajanjakso. Tee tenttilukujen ja kurssitöiden ahertamisen väliin tilaa myös vapaa-ajan menoille, niin selätät kaamosväsymyksen ongelmitta!

3.11-4.11 JYY:n edustajistovaalit Edustajisto on JYYn parlamentti, joka tekee suurimmat ylioppilaskuntaa koskettavat päätökset. Se valitaan kahden vuoden välein vaaleissa, jossa äänioikeus on kaikilla perustutkinto-opiskelijoilla sekä jäsenmaksun maksaneilla jatko- ja vaihto-opiskelijoilla. Äänestämällä voit vaikuttaa siihen, mihin ylioppilaskunnan jäsenmaksusi käytetään ja miten etujasi ajetaan, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä! Äänestetään yhdessä liikuntalaiset edustajistoon vaikuttamaan: Jonna Temonen Kokoomusopiskelijoista numerolla 22 ja Joni Oksanen JYY:n vihreistä opiskelijosta numerolla 182. Äänestysajat ja paikat löydät täältä.

4.11 klo 19:00 Liikunnan Riemu – KaPa-51 @ Synergia Keskiviikkoillan trilleri esitetään Synergialla kello 19, kun Riemun nälkäinen koiralauma kohtaa KaPa-51:n. Luvassa on supertapahtumaa kerrakseen, sillä tarjolla on erätauko-ohjelmaa sekä koirakahvio, mistä riemukorttilaiset saavat ilmaista kahvia! Huhun mukaan myös joulupukki saatetaan nähdä paikan päällä! Tsekkaa lisätiedot tapahtuman Facebook-sivulta. Muut Riemun tapahtumat löydät Riemun ottelukalenterista.

6.11 Jouluristeilylle ilmoittautuminen umpeutuu Joululoma aloitetaan tänäkin vuonna Itämereltä Liikunnan jouluristeilyllä 14.-15.12. Jos mielit mukaan loppuvuoden huikeimpaan kaksipäiväiseen tapahtumaan, käy kirjaamassa nimesi opiskelijatilan ilmoitustaulun hyttilistalle pe 6.11 mennessä! Lisätietoa Facebookista.

8.11 Hyvä Opettaja -kilpailun esitysten deadline JYY:n opinto- ja tiedevaliokunta valitsee vuosittain vuoden Hyvän Opettajan yliopiston henkilökunnan keskuudesta. Hyvä Opettaja välittää opiskelijasta, on aidosti innostunut opettamastaan aiheesta sekä käyttää monipuolisesti erilaisia opetusmetodeja. Hyvä Opettaja -palkinnon saajan valitsee opinto- ja tiedevaliokunnan asettama raati opiskelijoiden ja ainejärjestöjen tekemien kirjallisten esitysten perusteella. Lisätietoja kilpailusta ja esitysten tekemisestä JYY:n nettisivuilta. Ehdota Liikunnan suosikkiopettajaasi palkinnon saajaksi!

9.11 Yleisen tenttipäivän ilmoittautuminen umpeutuu klo 12 Tenttivinkit tutusti Sporticuksen nettisivuilta täältä!

16.11 Yleinen tenttipäivä + pelitenttarit Aamun tentistä selviydyttyäsi on aika hioa pelikuvioita kuntoon ja virittää kisakunto kovimmilleen, sillä illalla taitoja mitellään pelitenttareiden beerpong-turnauksessa! Luvassa on tiivistunnelmainen taistelu beerpongin herruudesta, jonka vain parhaat pelurit ansaitsevat. Lisätietoa ilmoittauttumisesta ym. tulossa pian!

18.11 Liikunnan Riemun fanimatka Perinteinen ryöstöretki Tampereelle on taas täällä. Seuraa Riemun tiedotusta sähköpostissa ja Facebookissa, niin et missaa syksyn kovinta fanimatkaa. Lähdetään yhdessä kannustamaan futsaljoukkue voittoon ja huutamaan Ilves-fanit kumoon!

19.11 3miot vol XII Syksyn viimeisiä 3mioita juhlitaan marraskuussa! Vaivaisella 5 eurolla saat haalarimerkin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä Escapeen, Passioniin että Rumaan. Tämä on tilaisuutesi pikkujoulutunnelmaan poikkitieteellisissä merkeissä! Muista, että ostamalla lipun ennakkoon Sporticukselta, tuet oman ainejärjestösi toimintaa rahallisesti.

Vapaaharjoitteluvuorot palloilusalissa joka viikko Omien palloilutaitojen harjoittelu siihen vartavasten varatuilla vuoroilla on nyt mahdollista! Harjoiteltava laji vaihtuu parin viikon välein ja vuorot on jaettu aloittelijoiden ja kokeneempien vuoroihin. Tsekkaa vuorojen ajankohdat ja harjoiteltavat lajit täältä. Treenikaveria kannattaa kysellä vuorojen Facebook-sivulla.

Olethan muistanut hyödyntää Sporticuksen jäsenilleen tarjoamia etuja? Yhteistyökumppaniemme palvelujen käyttäminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Tarkista ajan tasalla olevat Sporticuksen jäsenedut täältä.

Vähäsateista syksyn jatkoa! Ei anneta kaamoksen kaataa meitä 🙂