Sporticus lahjoitti näin joulun alla rahaa hyväntekeväisyyteen kotimaisten Liike ry:n ja Iceheartsin kautta. Liike ry eli Liikunnan Kehitysyhteistyö on suomalainen kansalaisjärjestö, joka tekee kehitysyhteistyötä liikunnan kautta. Yhdistys toimii erityisesti Tansaniassa järjestämällä mm. seminaareja, liikuntapäiviä ja terveyskasvatusta sekä kouluttamalla liikunnanopettajia.  Suomen Icehearts ry on puolestaan valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on ehkäistä lasten syrjäytymistä joukkueurheilun keinoin.

Lisäksi Sporticus osallistui Liikunnalla toteutettuun Joulupuu -keräykseen ostamalla joululahjoja Jyväskylän vähävaraisten perheiden lapsille.

12310517_922554901156046_1900848446417889208_n

Halusimme myös muistaa koko Liikunnan opiskelijayhteisön puolesta henkilökuntaa, joka tekee kovasti töitä meidän opiskelijoidemme hyväksi läpi vuoden. Niinpä kävimme 1.12 tonttuilemassa Vivecalla ja Liikunnalla. Kiitoslahjat jaettiin tiedekuntamme opettajille ja muulle henkilöstölle, Liikunnan vahtimestareille ja siivoajille, Artsille sekä Sykkeen työntekijöille.

Näiden jouluisten tervehdysten myötä väistyvä hallitus kiittää mahtavasta ja tapahtumarikkaasta lukuvuodesta ja toivottaa oikein rauhaisaa joulun odotusta kaikille jäsenilleen!  ☺