Mitä parhainta syksyä liikuntalaiset! 

Ensimmäinen kuukausi Liikunnalla alkaa olla taputeltu ja tulevalla viikolla siirrytään jo lokakuun puolelle. Syyskuussa saimme nauttia monelaisista lukuvuoden avaustapahtumista ja tutustuttaa fukseja Liikunnan meininkiin. Luulitko, että meno alkaisi jo hiipua? Päinvastoin!!! Lokakuu(kin) on opiskelijan parasta aikaa, sillä tarjolla on niin approilua, kastajaisia kuin kv-hengailuakin. Kissanristiäisten lomassa kannattaa myös huolehtia omasta kunnostaan ja siihen on oiva mahdollisuus mm. JYY:n liikunta-approssa ja Sporticuksen vapaaharjoitteluvuoroilla.

1.10 Kauppakadun appro alkaen klo 16:00 yli 5000 haalaripukuista opiskelijaa valtaa Jyväskylän kadut ja ravintolat suorittaessaan legendaarisia akateemisia tutkintoja. Yli 35 rastiravintolaa pitävät huolen siitä, että tutkinnot tulevat suoritettua loistavalla arvosanalla. Aikaisemmista vuosista poiketen loppubilepaikkana toimii tällä kertaa Paviljonki, jossa kipinöivästä meiningistä huolehtivat Ruudolf, Särre, Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf. Tsekkaa tapahtuman Facebook– ja nettisivut!

2.10 Sporticuksen silliaamiainen klo 12:00 Yhteisöllistä darraherkuttelua tarjolla! Sporticus järjestää jäsenilleen maksuttoman silliksen Liikunnalla opiskelijatilassa klo 12-14. Menussa on erinäistä darraevästä, jota on tarjolla osallistujamääräarvion mukaisesti rajallinen määrä. Lisää tietoa facebookista!

7.10 JYY-Cooper klo 16:00-20:00 Haluatko päästä verestämään aikoja, jolloin cooper-testi oli vielä kelvollinen koululiikuntanumeron arvosteluperuste? Nyt siihen on mahdollisuus ja vieläpä hyvässä porukassa. Katso lisää JYY:n sivuilta.

8.10 Liikunta-appro klo 10:00-20:00 Edeltävällä viikolla suorituskykyä päästään mittamaan hieman toisenlaisissa merkeissä, mutta nyt siihen on mahdollisuus myös liikunnallisten aktiviiteettien parissa. Ennen kaikkea kyseessä on hauska liikuntalajien testaustapahtuma, jossa on mukana yli 20 erilaista liikuntamuotoa ja -palvelua. Lisätietoja JYY:n sivuilta tai Facebookista.

12.10 Yleisen tenttipäivän ilmiottautuminen päättyy klo 12:00! Tsekkaa tenttivinkit Sporticuksen nettisivuilta täältä.

19.10 8:15 Yleinen tenttipäivä + 16:00 Kastajaiset Aamulla akateemista osaamista mitataan tenttisaleissa ja illalla vuorossa on puolestaan liikuntalaisuuden kelpoisuutta koettelevat kastajaiset. Lisää tietoa kastajaisista täältä! Lampi jäätyyyy……

22.10 3MIOT vol XI Ne ovat tällä taas! Luvassa on jälleen kerran poikkitieteellisten bileiden parhaimmistoa, joissa pääset 5 eurolla kolmeen eri baarin: Escpaeen, Passioniin ja Rumaan. Muista, että ostamalla lipun ennakkoon Sporticukselta, tuet oman ainejärjestösi toimintaa rahallisesti.

26.10 International hangout day Mahdollisuus astua ulos laatikosta ja kohdata uusia (kansainvälisiä) opiskelijoita hauskojen aktiviteettien parissa! Päivä alkaa 11:45 kahveilla opiskelijatilassa ja jatkuu illemmalla 19:00 pimeän leikkien parissa kampuksen kentällä. Ulkona puuhastelun jälkeen meno jatkuu Opinkiven saunalla. More information in English can be found here.

Vapaaharjoitteluvuorot palloilusalissa joka viikko Omien palloilutaitojen harjoittelu siihen vartavasten varatuilla vuoroilla on nyt mahdollista! Harjoiteltava laji vaihtuu parin viikon välein ja vuorot on jaettu aloittelijoiden ja kokeneempien vuoroihin. Tsekkaa vuorojen ajankohdat ja harjoiteltavat lajit täältä. Treenikaveria kannattaa kysellä vuorojen Facebook-sivulla.

Olethan muistanut hyödyntää Sporticuksen jäsenilleen tarjoamia etuja? Yhteistyökumppaniemme palvelujen käyttäminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Tarkista ajan tasalla olevat Sporticuksen jäsenedut täältä.

Käy tsekkaamassa myös Liikunnan Riemun tapahtumakalenteri ja tule kannustamaan omiasi Riemun kotipeleihin!

Nähdään Liikunnalla!