Suuret onnittelut opiskelupaikasta ja oikein lämpimästi tervetuloa Liikunnalle! Kuulut nyt ainutlaatuiseen joukkoon, sillä opiskelet Suomen ainoassa liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Tästä alkaa hyvin merkityksellinen ajanjakso elämässäsi, joten otathan siitä kaiken irti. Etenkin ensimmäisten viikkojen aikana kannattaa osallistua aktiivisesti kaikkeen tarjottuun toimintaan; tiedekunnan infot, kampuskierrokset, uusien bileet, metsäretki sekä monet muut.  Paina nimet ja naamat mieleen, niin pääset nopeasti mukaan mahtavaan porukkaan, jonka yhteishenki on vertaa vailla!

Ensimmäisten viikkojen ohjelma tarkentuu lähempänä, joten pidäthän silmät ja korvat auki. Sporticus toivottaa kaikille Teille onnea ja menestystä opintoihin sekä vapaa-ajan rientoihin! Liikunnalla nähdään, muistakaa moikkailla!


Tutorit

Tutori (lat. tutor) tarkoittaa opiskelijaa tai opettajaa, jonka tehtävänä on ohjata ja opastaa nuorempia opiskelijoita. Kouluissa tutori toimii ohjaajana ja tietopankkina varsinkin uusille opiskelijoille tai oppilaille. Useissa kouluissa tutoritoimintaa on kehitetty hyvin pitkälle, ja heidät koulutetaan tehtävään huolellisesti. Liikunnalla valmiit tutorit ovat käyneet raskaat psykologiset ja fyysiset testit.

Tapaat oman ryhmäsi tutorin heti ensimmäisenä päivänä ja hän johdattaa sinut kohti liikuntalaisten elämää. Alla on esitelty liikuntatieteellisen tiedekunnan syksyn 2017 tutorit. Heitä meilillä, vedä hihasta tai lähetä pullopostia, jos Sinua askarruttaa mikä tahansa Liikuntaan, opiskeluun tai elämän kiemuroihin liittyvä asia. Tutorit ovat täällä juuri Sinua varten.

Liikuntabiologia 
Ville Rajalainen        ville.a.rajalainen(at)student.jyu.fi
Elina Lammi

Liikuntapedagogiikka
Aleksi Lahtonen
Pauliina Melentjeff
Juuso Rantanen

Liikunnan yhteiskuntatieteet
Nea Fagerlund
Wilma Sirkka
Terveystieteet
Sara Hemminki
Laura Löytömäki
Henna Forsten
Antti Löppönen
Sini Sanaslahti
Tuija Laine
Marika Lepistö