Kuukausitiedotteeseen kootaan seuraavalta kuukaudelta olennaisia asioita ja tapahtumia sekä mahdollisesti työtarjouksia. Lisäinfoa tärkeistä asioista saat myös JYYTISISTÄ, jotka voit tilata täältä.

TAPAHTUMIA

2.3 klo. 12-13 Sporticuksen lounashetki

Tervetuloa Sporticuksen ensimmäiseen yhteiseen lounashetkeen Zoomissa!

Tämän viikon teemana meillä on työnhaku. Tarkoituksena on jakaa yhdessä kokemuksia ja vinkkejä kesätyönhausta, työhaastatteluista ja LinkedInistä. Linkki facebook-tapahtumaan tässä.

10.3 klo.18.00 Jyväskylän Yliopiston vuosijuhla

Koko yliopiston ja arvostettujen kumppaneiden juhlassa Jyväskylän yliopistosäätiö jakaa tunnustuksia tieteen ja opetuksen saralla ansioituneille yliopistolaisille. Lisäksi jaetaan Nyyssösen säätiön palkinto.

Ohjelmassa pääsemme nauttimaan Ready Set Polen akrobatiaesityksistä ja musiikista Jouni Aslakin esittämänä. Tilaisuuden juontavat Jyväskylän ylioppilasteatterin Milja Mehtonen ja Jukka Hämäläinen.

Vuosijuhla vietetään tänä vuonna verkkotilaisuutena. Lämpimästi tervetuloa!

11.3 Sporticus goes laajis

Sporticuksen yhteistyökumppani, Laajis, on nimittäin luvannut meille laskupäivän huippuedullisin hinnoin, tätä ei kannata missata! Huomioithan kuitenkin, ettei kyseessä ole virallinen tapahtuma, eikä paikan päällä ole järjestettyä ohjelmaa. Kerää siis oma kaveriporukkasi mukaan ja lähtekää yhdessä rinteeseen pariksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi. Nähdään rinteessä!

Faktat:
– Laajis auki torstaina 11.3. klo. 12:00-20:00
– Hissilippu koko päiväksi hintaan 15€
– Välinevuokra koko päiväksi hintaan 15€
Alennuksen saat näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia sekä Sporticus-tarraa.

11.3  klo. 14.30 Opettajaopiskelijoiden webinaari

JANO ry järjestää opettajaopiskelijoille suunnatun webinaarin Zoomissa 11.3.2021 klo 14.30 alkaen. Webinaarin puhujina ovat E2O-blogista tunnettu opettaja Esko Kyrö sekä hänen kollegansa Jani. Webinaarin aiheena on muun muassa opettajien jaksaminen. Tilaisuuden kesto on noin 75 minuuttia.

Tapahtuma toteutetaan rennossa hengessä ja tilaa on myös keskustelulle. Tilaisuus on avoin kaikille Jyväskylän yliopiston opettajaopiskelijoille. Linkki tapahtumaan julkaistaan myöhemmin, pysy siis kuulolla!

13.3 Etätalvipäivät

Perinteiset talvipäivät ovat tänä vuonna etänä. Lisäinfoa.