Huhtikuu ja keväät riennot saapuvat! Nyt kun aurinkokin on herännyt talviunilta on aika herätellä myös kevätinnostus ja tuoda se mukana huhtikuun tapahtumiin. Tiedotteesta löytyy myös vapun ajan tapahtumat!

2.4. Ilmoittaudu yleiseen tenttipäivään viimeistään klo 12:00 mennessä

5.4. Sporticuksen työelämäpäivä 

Sporticuksen ja liikuntatieteellisen tiedekunnan järjestämä työelämäpäivä tulee taas! Tänäkin vuonna päivään saamme kuulla puheenvuoroja eri ammattijärjestöjen edustajilta ja liikunnalta valmistuneilta alumneilta. Lisäksi päivän aikana on mahdollisuus kehittää omia työelämävalmiuksia erilaisten puheenvuorojen ja ohjelmanumeroiden kautta.

5.4. Poikkitieteelliset haalaribileet @ Club Escape

KEVÄÄN VIIMEISET POIKKARIT OVAT TÄÄLLÄ! Vappukuun alkajaiseksi torstaina 5.4. on hyvä lähettää Jurri Apina kesälomille ja nostaa kevätfiilis kattoon. 

9.4. klo 8:15-12:00 yleinen tenttipäivä

10.4. klo 16:30 Sporticuksen kevätkokous

Sporticuksen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 10.4.2018 L209 klo 16:30. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen. Kokouksessa on tarjolla pizzaa, herkkuja ja mahdollisuus vaikuttaa toimintaan.

16.4. Ilmoittaudu yleiseen tenttipäivään viimeistää klo 12:00 mennessä

18.4. Liikunnan Open Stage

Kaipaako sisäinen (tai ulkoinenkin) esiintyjäsi jo lavalle ihmisten silmien eteen? Onko sinulla ja kavereillasi taitoja, joita haluaisitte muidenkin näkevän? Toiveisiinne on vastattu! Keskiviikkona 18.4. järjestetään liikunnan oma Open Stage –tapahtuma klo 13:45-14:15. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta löydät täältä! 

19.4. 3miot

23.4. klo 8:15-12:00 yleinen tenttipäivä

23.4. Bänditenttarit

Tänäkin vuonna saamme hurmioitua liikunnan lahjakkaista muusikoista 4. vuosikurssin järjestämässä tapahtumassa. Jos sormesi syyhyävät päästä soittamaan yleisön edessä tai haluaisit päästä kuulemaan live musiikkia, tämä tapahtuma on juuri sinulle! Lisätietoa täältä.

24.4.-1.5. VAPPU!!

Sporticuksen vappu kestää tänä vuonna kokonaisen viikon! Tapahtumia riittää jokaiselle joka lähtöön. Jotta pysyt perillä mitä on tulossa ja missä olet käynyt, helpotamme taakkaasi antamalla sinulle vappupassin, johon saat leimoja sitä mukaan missä olet käynyt.

24.4. Sporticus goes Jyvässpeksi

Täytä kulttuurin himosi ja tule mukaan speksiin. Sporticus tarralla hinta on 8e. Ilmoittaudu ryhmälipunmyyntiin viimeistään 10.4. Linkki ilmoittautumiseen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bzyW4E6tszVh0XeqLsLMsEKtGi2lmaqvV-O0xgLKoqQ/edit?usp=sharing

25.4. Vappusitsit

Perinteeksi muodostuneet vappusitsit Pedagon ja Varkaiden kanssa ravintola Katseessa! Lisätietoja sekä ilmoittautumisohjeet tulossa lähipäivinä.

27.4. Maakunta-ajelu ja vappu sauna

Meidän kaupunkilaisten täytyy päästä haukkaamaan raitista maalaisilmaa. Sporticus tarjoaa tähänkin ongelmaan ratkaisun. Hyppää mukaan bussiin ja lähde ajelulle niin saat tuntea ruispeltojen virkistävän vaikutuksen. Illalla siirrytään rentoutumaan Opinkiven löylyihin, tänne kaikki ovat tervetulleita!

28.4 Vsk.5+ (kyyt) vs Vsk. 1-4 (kohokkaat) Lentopallo-ottelu

Tämä on vuoden odotetuin kohtaaminen! Jokainen pääsee pelaamaan jolla on serpentiiniä kaulassa ja peruukki päässä, mutta jos et pelleilyä kestä laita urheilullisesti päällesi. Tule jakamaan hyvää mieltä ja spekuloimaan(loimaan) katsojaksi tai kentälle putosiko pallo takarajalle vai sen yli. ps. Tapahtuma-alueella on hauska mehutarjoilu

29.4. Lutakon mestaruus

Kokoonnutaan säävarauksella lutakkoon pelaamaan tiedekunta joukkueilla mestaruusturnaus.

30.4. Paavon lakitus

Miten Paavo lakitetaan tänä vuonna? Millaisen spektaakkelin fuksit ovat pystyneet rakentamaan? Kuullaanko mahdollisesti Mamman ja Papan puhe? Millä nimellä 17 vuosikurssi tullaan muistamaan siitä hetkestä ikuisuuteen? Kaikkeen tähän saat vastauksen kun tulet paikalle!

30.4. Amazing Race Jyväskylä

Amazing Race Jyväskylä on suositun tv-sarjan jalanjäljissä kulkeva poikkitieteellinen kaupunkisuunnistuskilpailu. Kisassa neljän hengen joukkueet suunnistavat vihjeiden perusteella rastilta toiselle kilpaillen toisiaan ja aikaa vastaan. Nopeimmat sekä parasta fiilistä osoittaneet joukkueet palkitaan! 

30.4. Haalarit jalassa Kirkkopuistoon

Tulkaa todistamaan ja olemaan osa vuoden suurinta opiskelijoiden joukko kokoontumista. Kun keli ja tila antavat myöten, pienille pihapeleillekin löytyy varmasti paikka vapaamuotoisen olemisen ohessa.

1.5. Vappupiknik Harjulla

Harjulle paistaa aina aurinko Vappuna. Tee eväät ja nauti Vappupäivästä ystävien seurassa, sillä se vasta on elämää!