Yhdistys

Sporticus ry on liikunta- ja terveystieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia etuja sekä pyrkiä lisäämään jäsentensä hyvinvointia monimuotoisella virkistystoiminnalla. Sporticuksella on tällä hetkellä yli 750 jäsentä, joiden etuja yhdistys aktiivisesti ajaa. Sporticus valvoo jäsentensä oikeuksia ja etuja niin tiedekunnassa, yliopistossa kuin valtakunnallisestikin.

Sporticus tekee jatkuvasti yhteistyötä oman tiedekuntamme lisäksi Jyväskylän ylioppilaskunnan (JYY), yliopiston muiden ainejärjestöjen sekä yritysmaailman kanssa. Sporticus ry:n ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyksen kokous, johon on osallistumisoikeus kaikilla yhdistyksen jäsenillä. Yhdistyksen hallintoa ja toimintaa johtaa vuosittain vaihtuva hallitus.

Yhdistyksen säännöt löydät täältä. Hallituksen jäsenet on esitelty täällä.

Liikunta- ja terveystieteiden ainejärjestö